Олімпіакос проти Фенербахче. Чим закінчиться перша зустріч між командами?

У четвер, 11 квітня, на стадіоні "Георгіос Караіскакіс" відбудеться перший матч 1/4 фіналу Ліги конференцій "Олімпіакос" - "Фенербахче".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Олімпіакос» – «Фенербахче».

Олімпіакос

Грецька команда зробила неймовірний камбек в останньому турі Ліги конференцій, зумівши відігратися у другому матчі проти Маккабі, програвши першу гру з рахунком 1:4. Звичайно, після такого подвигу у гравців «Олімпіакоса» буде мотивація якомога довше залишатися в цьому єврокубковому турнірі.

У чемпіонаті Греції Олімпіакос продовжує боротися за чемпіонський титул, але ще далекий від повернення на перше місце в турнірній таблиці. Як би там не було, але навряд чи тренерський штаб проведе серйозну ротацію на матч Ліги конференцій і випустить своїх найсильніших гравців з перших хвилин.

Фенербахче

Фенербахче легко пройшов бельгійський Уніон в 1/8 фіналу Ліги конференцій, забезпечивши комфортну перевагу після першої гри. На черзі у турецького клубу набагато серйозніший суперник, тому команда повинна більш відповідально готуватися до такого протистояння.

У чемпіонаті Туреччини у «Фенербахче» також не йдуть справи, адже команда переживає активний період сезону і бореться з «Галатасараєм» за золоті медалі. Але Ліга конференцій також залишається важливим турніром для турків і, будучи гостями, вони явно мають намір отримати позитивний результат у першому матчі з «Олімпіакосом».

Олімпіакос проти Фенербахче

Олімпіакос проти Фенербахче факти

  • Востаннє команди зустрічалися в Лізі Європи у 2021 році: двічі переміг Олімпіакос – 3:0 та 1:0;
  • У середньому у восьми з десяти матчів за участю Олімпіакоса ставка на тотал перевищує (2,5) 1,85;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю «Фенербахче» ставка на «обидві команди заб'ють» 1,65;
  • У нинішньому єврокубковому сезоні "Фенербахче" жодного разу не грав внічию.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на перший матч 1/4 фіналу Ліги конференцій: на перемогу Олімпіакоса можна поставити 2,60, на нічию – 3,30, а на перемогу Фенербахче - за 2,75. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде протистояння двох рівноцінних команд, і всі головні події такої битви вирішуватимуться у матчі-відповіді. І «Олімпіакос», і «Фенербахче» будуть сповнені рішучості йти далі, тому що вони прекрасно розуміють, що зіграють проти суперника посильного рівня, якого можна і потрібно обіграти. У першому матчі команди можуть зіграти уважніше і придивляться одна до одної, тому логічним вибором для такої гри буде ставка на тотал овер (2,5) за 1,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0