Астон Вілла – Лілль. Чи продовжать «Догс» безпрограшну серію?

11 квітня у чвертьфінальному матчі ЛКФ УЄФА зустрінуться команди Астон Вілла та Лілль. Бій пройде на Вілла Парк Арена (Бірмінгем).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Астон Вілла" – "Лілль".

Астон Вілла

Астон Вілла проводить весь сезон у хорошому темпі; в останніх 10 зустрічах команда здобула п'ять перемог і дві нічиї, зазнавши трьох поразок. У Лізі конференцій підопічні Унаї Емері без проблем вийшли до чвертьфіналу, здолавши на попередньому етапі «Аякс» (0:0, 4:0). У гонці бомбардирів «бордово-синіх» лідирує Воткінс, на його рахунку 3 голи. В останньому матчі англійської Прем'єр-ліги "леви" вдома обіграли "Вулверхемптон" з рахунком 2:0.

На власній території Вілья після яскравої серії без поразок стала частіше помилятися в останніх зустрічах. У 2024 році в 7 іграх вони зазнали 4 поразки, здобувши лише три перемоги.

Лілль

Лілль працює добре в цілому; в останніх 10 зустрічах команда здобула чотири перемоги і три нічиї. В останньому турі Ліги конференцій підопічні Паулу Фонсеки все вирішили в першому матчі, обігравши на виїзді «Штурм» з рахунком 3:0. У матчі-відповіді «бульдоги» вже розслабилися, зігравши вдома внічию 1:1. У гонці бомбардирів червоно-синіх виділяється Язічі; на рахунку турка 4 голи і асист. У Лізі 1 Лілль зазвичай бореться за медалі; в останньому матчі клуб вдома переміг «Ланс» з рахунком 2:1.

На виїзді «Пси» не демонструють стабільної гри та результатів, в останніх 10 зустрічах на іншому полі здобувши лише 3 перемоги та 3 нічиї, поступившись суперникам у 4 матчах.

Астон Вілла – Лілль

Факти щодо Астон Вілли проти Лілля

  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 7 з останніх 10 ігор сезону Астон Вілли;
  • Лілль не програє в останніх 6 матчах сезону;
  • Обидві команди забили в 7 з 10 останніх зустрічей Лілля цього сезону. 1,80.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать англійців фаворитами домашнього матчу. Коефіцієнт на успіх Астон Вілли становив 1,70. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,20. Для Victoria Lille котирування зупинилися на позначці 4,70. Букмекер чекає голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,98, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,83. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Астон Вілла» провела потужну першу частину сезону, зараз команда знизила оберти, але все одно продовжує залишатися в лідерах АПЛ і є реальним претендентом на трофей в Європі. Лілль виступає на своєму рівні в Лізі 1, плюс не проти продемонструвати свій рівень і в єврокубках. Що стосується матчу в Бірмінгемі, то, думаю, господарі досягнуть успіху. Клас бірмінгемців вищий, до того ж вдома, незважаючи на всі проблеми, вони грають сильно, але на чужому полі "Пси" не вражають: перемога Астон Вілли – 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0