Вікторія Пльзень проти Фіорентини. Яка команда вийде до півфіналу?

11 квітня в 1/4 фіналу Ліги конференцій на стадіоні «Душан Арена» (Пльзень) зійдуться «Вікторія Пльзень» і «Фіорентина».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Вікторія Пльзень проти Фіорентини

Вікторія Пльзень

Вікторія зуміла набрати відмінний імпульс; команда не зазнавала поразок 22 матчі поспіль на всіх рівнях. Але в Лізі конференцій хлопцям Мирослава Коубека довелося добре попрацювати; Лише після серії пенальті команді вдалося обіграти Серветт (0:0, 1:0). У гонці бомбардирів червоно-синіх лідирує Горий; у чеха три голи і результативна передача. У національному чемпіонаті Вікторія виступає нижче свого звичного рівня, застрягши на третьому місці в таблиці. У минулому турі «Пльзень» програв вдома «Словану» з Ліберця з рахунком 1:3.

Ця невдача перервала серію з 11 ігор без поразок у рідних стінах «Вікторії» цього сезону.

Фіорентина

Фіорентина не виступає так переконливо; в останніх 10 зустрічах команда здобула три перемоги та чотири нічиї, зазнавши трьох поразок. У LKF підопічні Вінченцо Італьяно з певними проблемами пробилися до чвертьфіналу, перемігши за сумою двох матчів (4:3, 1:1) «Маккабі» з Хайфи. Серед бомбардирів "лілій" виділяється Раньєрі, на рахунку якого три м'ячі та результативна передача. На внутрішній арені «Фіорентина» знизила темп і останній матч вдома програла «Мілану» з рахунком 1:2.

На виїзді у «фіолетових» не виходить; у 10 матчах клуб здобув 2 перемоги та 4 нічиї, 4 рази поступившись своїм суперникам.

Вікторія Пльзень проти Фіорентини

Вікторія Пльзень проти Фіорентини факти

  • Вікторія Пльзень не програє в 16 з останніх 17 матчів сезону;
  • Обидві команди забили у 8 з 10 останніх зустрічей Фіорентини цього сезону. 1.78.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать італійців. Коефіцієнт успішності Вікторії Пльзень склав 3,70. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,45. Котирування Вікторії Фіорентини зупинилися на позначці 2,09. Букмекерська контора не очікує голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,80, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,02. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Вікторія переживає історичний сезон; команда зуміла дійти до чвертьфіналу Кубка Європи, що вже є досягненням. Фіорентина погано грає в Серії А, але в Європі другий сезон поспіль успішно рухається до фіналу. Що стосується матчу в Чехії, то я думаю, що господарі зможуть стримати гостей з Італії. На виїзді у «лілій» не все, до того ж чехи вдома стабільні та викладуться на 100% перед власною публікою: Вікторія Пльзень не програє – фора 1(0) – 2,55.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0