Крузейро проти Ботафого. Чи продовжать команди грати внічию в стикових матчах?

13 квітня в матчі 1-го туру бразильської Серії А зустрінуться Крузейро і Ботафого. Поєдинок прийме Mineirão Arena (Белу-Оризонті).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Крузейро проти Ботафого

Крузейро

Крузейро показав дуже скромний результат в кінці минулого сезону; команда фінішувала лише на 14-му місці в Серії А. Однак у новому сезоні «лисиці» зможуть спробувати свої сили в Кубку Суда Америки. Зараз підопічні Ніколаса Ларкамона беруть участь у чемпіонаті штату Liga Mineiro, де команда вже зуміла пробитися до фіналу, обійшовши на попередньому етапі Томбенсе (0:0, 3:1).

Вдома «сині» показують хороший рівень гри; У 10 матчах команда здобула чотири перемоги та чотири нічиї, зазнавши при цьому двох поразок.

«Ботафого»

«Ботафого» показав хороші результати минулого сезону, команда посіла п’яте місце в Серії А, таким чином пройшовши кваліфікацію на Кубок Лібертадорес. Варто відзначити, що підопічні Фабіо Матіаса змогли забезпечити собі вихід в основну частину престижного турніру, обігравши у фіналі кваліфікації Брагантіно (2:1, 1:1). «Самотня зірка» добре виступила в Лізі Каріока; команда також змогла забезпечити собі місце у фіналі штату, обігравши Сампайя Корреа ФЕ (2:1, 2:1) за сумою двох матчів.

На виїзді «Ботафого» виступає в середньому темпі, здобувши 4 перемоги та 3 нічиїх у 10 матчах, а також зазнавши 3 поразок.

Крузейро проти Ботафого

Факти Крузейро проти Ботафого

  • Крузейро не програв в останніх 5 зустрічах;
  • Ботафого не програв в останніх 9 зустрічах;
  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 7 з останніх 10 ігор Ботафого сезону 2,28.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами матчу. Котирування успіху Крузейро становили 2,16. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,19. Котирування Вікторії Ботафого зупинилися на позначці 3,28. Від бразильських команд букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,64, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,28. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У новому сезоні Крузейро спробує показати себе краще, ніж 14-е місце в минулому чемпіонаті. У минулому сезоні «Ботафого» втратив титул, не зумівши завершити сезон, а в новому сезоні клуб має намір зробити рішучий крок. У стартовій грі сезону хлопці Матіаса переможуть, «самотня зірка» досягне успіху навіть на виїзді, нинішній рівень команди вище, ніж у «лисиць»: перемога Ботфого – 3,28.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0