Спартак - Зеніт. Чи вдасться москвичам перервати серію без перемог в стикових матчах?

3 квітня в півфінальному матчі Кубка Росії зійдуться московський "Спартак" і "Зеніт". Зустріч прийматиме стадіон «Лукойл Арена» (Москва).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Спартак» – «Зеніт».

«Спартак»

Московський клуб показує дуже скромні результати, команда докопується з кожною грою. У турнірній таблиці російської Прем'єр-ліги підопічні Гільєрмо Абаскаля опустилися на 9-е місце, а відставання від лідера становить лише 9 очок. Варто відзначити, що в Кубку країни «червоно-білим» вдається тримати хороший темп, впевнено просуваючись турнірною сіткою. У матчі-відповіді чвертьфіналу "гладіатори" впевнено перемогли Оренбург вдома з рахунком 3:1. По голу у москвичів забили Соболєв, Зіньковський і Бабіч.

Лідером бомбардирської гонки в кубку є Соболєв, на рахунку якого 4 точні влучні удари.

Зеніт

Зеніт не відразу набрав хороший темп, Сергію Семаку довелося багато працювати, щоб покращити гру клубу. Тепер «синьо-біло-блакитні» знову діють надійно; після 20 турів Прем'єр-ліги клуб займає першу сходинку в турнірній таблиці, набравши 40 очок. У Кубку Росії «зенітники» також впевнено рухаються до мети; у матчі-відповіді чвертьфіналу клуб вдома переміг «Динамо» з рахунком 2:0. Головною зіркою «Зеніту» став Кассьє, який і записав це на свій рахунок. Лідером гольової гонки в Кубку синьо-біло-синіх є Сергєєв, на рахунку якого 5 голів.

Під час міжнародної паузи "Зеніт" провів товариський матч проти "Црвени Звезди", де поступився з рахунком 0:1.

Спартак - Зеніт

Спартак - Зеніт факти

  • Зеніт не програє Спартаку в останніх 4 матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У протистоянні грандів букмекери віддають перевагу клубу з Санкт-Петербурга. Коефіцієнт на успіх «Спартака» становив 3,30. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,70. Котирування зупинилися на Вікторії Зеніт на 2.10. Букмекерська контора очікує результативного футболу в кубку. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,15, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,65. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Спартак» не може стабілізувати свою гру та результати; команда рідко втрачає очки вдома, але нестабільна на виїзді. «Зеніт», завдяки своєму кадровому потенціалу, рівномірно розподіляє свої сили на всі свої турніри, і робить це добре. В очних зустрічах Семак останні роки виступає успішно, але в найближчій грі, думаю, «народна команда» підтвердить свій домашній статус і не поступиться: «Спартак» не програє – фора 1 (0 ) – 2,34.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0