Лечче проти Роми. Чи продовжать римляни безпрограшну серію?

1 квітня в матчі 30-го туру італійської Серії А зустрінуться команди Лечче і Рома. Бій прийме арена Віа дель Маре (Лечче).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Лечче» проти «Роми».

Лечче

Лечче не може похвалитися стабільною грою; у 10 матчах команда здобула дві перемоги та нічию, зазнавши при цьому семи поразок. В останньому матчі чемпіонату підопічні Луки Готті змогли підняти настрій, обігравши на виїзді "Салернітану" з мінімальним рахунком - 1:0. Гол у ворота «Морських коників» був забитий після розрізу Гьомбера. Лечче посідає 13 місце в турнірній таблиці, набравши 28 очок, при коефіцієнті м'ячів 26:45. У гонці бомбардирів жовто-червоних лідирує Крстовіч, на рахунку якого 5 голів.

На своїй території клуб провів 14 матчів у чемпіонаті, здобувши 5 перемог і 4 нічиї, зазнавши 5 поразок.

Рома

Рома виступає набагато переконливіше; в 10 матчах команда здобула 6 перемог і 2 нічиїх, а також зазнала 2 поразок. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Даніеле Де Россі показали відмінний результат, обігравши вдома Сассуоло з рахунком 1:0. Автором переможного голу для «Вовчиці» став Пеллегріні. "Рома" займає 5-е місце в турнірній таблиці, набравши 51 очко, при співвідношенні м'ячів 55:35. У гонці бомбардирів римлян лідирують Дібала 12+7 і Лукаку 10+3.

На виїзді «жовто-червоні» провели 14 матчів у чемпіонаті, здобувши 5 перемог і 3 нічиї, шість разів поступившись суперникам.

Лечче проти Роми

Лечче проти Роми факти

  • У Лечче менше 2,5 голів, забитих в останніх 3 матчах Серії А 1,75;
  • Рома не програє в останніх 5 матчах Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать римлян фаворитами матчу. На успіх Лечче котирування становили 4,30. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,55. Для Вікторії Роми котирування зупинилися на 1,80. Букмекерська контора не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,75, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,00. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У 2024 році «Лечче» провалюється, тож команда вже на межі зони вильоту. Після зміни тренера Рома набрала крейсерську швидкість, команда вступила в боротьбу за високі місця в турнірній таблиці Серії А. Враховуючи форму команд і рівень виконавців, думаю, підопічні Де Россі візьмуть три очки: перемога «Роми» – 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0