Вільяреал проти Атлетіко. Чи продовжать господарі набирати очки вдома?

1 квітня в матчі 30-го туру іспанської Прімери на арені Кераміка (Вільяреал) зустрінуться команди Вільяреал і Атлетіко.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вільярреал" – "Атлетіко".

Вільяреал

Вільяреал демонструє хороший рівень гри; в останніх 10 матчах клуб здобув шість перемог і три нічиї, зазнавши при цьому однієї поразки. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Марселіно також досягли успіху на власній території, з мінімальним рахунком обігравши Валенсію – 1:0. Переможний гол для господарів виявився забивши Куенка. Вільяреал посідає 9-е місце в турнірній таблиці, набравши 38 очок, при співвідношенні м'ячів 47:51. У гонці бомбардирів «жовту субмарину» лідирують Сорлот 13+5 і Морено 10+3.

На своїй території клуб провів 15 матчів чемпіонату, здобувши 5 перемог і 4 нічиї, а також зазнавши 6 поразок.

Atlético

Atlético продовжує бути досить гарячковим; у 10 зустрічах клуб здобув три перемоги та нічию, зазнавши при цьому шість поразок. Підопічні Дієго Сімеоне відверто провалили останній матч Ла Ліги, програвши вдома каталонській Барселоні 0:3. Атлетіко посідає 5-е місце в турнірній таблиці, набравши 55 очок, із співвідношенням м'ячів 54:34. У гонці бомбардирів "матрацників" лідирують Мората з 14+1 і Грізманн з 11+6.

На виїзді мадридці провели 14 зустрічей у рамках чемпіонату, здобувши чотири перемоги та три нічиї, зазнавши семи поразок.

Вільяреал проти Атлетіко

Факти про матч Вільярреал – Атлетіко

  • Вільяррель не програє в останніх 7 домашніх матчах сезону 1,72;
  • Обидві команди забили в 7 з 10 останніх матчів сезону Вільярелла;
  • Загальна кількість голів перевищувала 2,5 у 6 з останніх 8 матчів Атлетіко сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать мадридців переможцями матчу. Коефіцієнт на успіх Вільярреала становив 3,22. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,77. Для Вікторії Атлетіко котирування зупинилися на позначці 2,14. Букмекери очікують від іспанських клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 1,82, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 2,03. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Вільяреал» набрав чудової форми за останні місяці та піднявся вгору в таблиці Ла Ліги. «Атлетіко» добре грає в Європі, але в Ла Лізі у команди Сімеоне є проблеми, головна причина – слабка гра на виїзді. Враховуючи форму господарів і невміння мадридців грати на виїзді, думаю, «субмарина» поповнить свій очковий запас: Вільяреал не програє – фора 1 (0) – 2,38.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0