Ліверпуль проти Брайтона. Чи підтвердять «червоні» статус фаворитів зустрічі?

У неділю, 31 березня, на стадіоні "Енфілд Роуд" відбудеться матч "Ліверпуль" - "Брайтон" в рамках 30-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліверпуль" – "Брайтон".

Ліверпуль

Команда Ліверпуля Юргена Клоппа пішла на міжнародну паузу не в найкращому настрої, програвши Манчестер Юнайтед у Кубку Англії. Але в чемпіонаті Англії «Ліверпуль» все ще лідирує з відмінними шансами на золоті медалі в кінці поточної кампанії.

Попереду у «червоних» останній відрізок і буде цікаво подивитися, як зіграють підопічні німецького тренера в найближчих матчах. Ліверпуль, окрім матчів АПЛ, грає також у Лізі Європи, де явно має намір досягти успіху. Це означає, що головний тренер команди повинен буде правильно розподілити сили своїх гравців.

Брайтон

Чайки очолюють турнірну таблицю Чемпіонату Англії, але без серйозних претензій на місце в єврокубковій зоні. «Брайтон» може спокійно завершити нинішній розіграш, виступити без тиску, тому що команда вже не зможе претендувати на більше або серйозно падати.

В останні роки «Брайтон» добре грав проти «Ліверпуля», а в першому турі АПЛ підопічні Роберто Де Дзербі зуміли відібрати очки у «червоних» на своєму стадіоні. У новій зустрічі «Чайкам» надається статус відвертого аутсайдера, але шанси в такій зустрічі у них точно будуть.

Ліверпуль проти Брайтона

Факти Ліверпуля проти Брайтона

  • У першому турі цього чемпіонату Англії Брайтон і Ліверпуль зіграли внічию 2:2;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,35;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,53;
  • Ліверпуль виграв лише один з останніх п'яти матчів проти Брайтона у всіх турнірах;
  • Ліверпуль не програє в чемпіонаті Англії п'ять турів поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 30-го туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу Ліверпуля можна поставити 1,41, на нічию - 5,60, а на перемогу Брайтона - за 6,60. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У новому турі чемпіонату Англії Ліверпуль зіграє вдома з незручним суперником, але команда Клоппа не має права втрачати очки, якщо розраховує боротися за чемпіонський титул цього сезону. «Брайтон» дійсно вважається дуже сильною командою, яка приїде на «Енфілд» з метою дати гідний опір фавориту. Але все-таки вирішальну роль має зіграти клас і мотивація гравців «червоних», а це означає ставку на фору 1 (-1,5) за 1,99.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0