Наполі проти Аталанти. Чи продовжать неаполітанці безпрограшну серію в чемпіонаті?

30 березня в матчі 30-го туру італійської Серії А зустрінуться команди Наполі та Аталанта. Матч прийматиме стадіон ім. Марадона» (Неаполь).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Наполі" проти "Аталанти".

Наполі

Наполі продовжує лихоманити; в останніх 10 матчах команда здобула три перемоги та п'ять нічиїх, зазнавши при цьому двох поразок. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Франческо Кальцони дещо недограли, розділивши на виїзді очки з «Інтером» — 1:1. У «осликів» забив Хуан Жезус. Наполі посідає 7-е місце в турнірній таблиці, набравши 45 очок, при співвідношенні м'ячів 44:33. У гонці бомбардирів неаполітанців лідирують Осімен 11+3 і Кварацхелія 10+4.

На своїй території «сині» провели 14 матчів у рамках Серії А, здобувши 6 перемог і 4 нічиї, зазнавши 4 поразок.

Аталанта

Аталанта втратила швидкість, в останніх п'яти матчах команда здобула одну перемогу, двічі зіграла внічию і зазнала двох поразок. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Джан П'єро Гасперіні недограли, зігравши внічию з "Ювентусом" - 2:2. Голи за «бергамотів» забив Компейнерс. Оформив подвійний. "Аталанта" займає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 47 очок після 28 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 51:32. У гонці бомбардирів «Королеву провінцій» лідирують Компейнерс 10+3 і Лукман 8+3.

«Богиня» провела 14 виїзних матчів, здобувши 4 перемоги та 4 нічиї, а також зазнавши 6 поразок.

Наполі проти Аталанти

Наполі проти Аталанти факти

  • У 6 з останніх 7 матчів Аталанти в Серії А було забито більше 2,5 голів 1,76;
  • Аталанта пропустила щонайменше 2 голи в останніх 3 матчах Серії А;
  • Наполі не програє в останніх 6 матчах Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать неаполітанців фаворитами матчу. Котирування успіху Наполі склали 2,02. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,55. Для Victoria Atalanta котирування зупинилися на 3,40. Букмекер очікує від італійців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,99, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,76. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Наполі зазнає невдачі після чемпіонського сезону; Стабільність команди прийшла лише з приходом нового тренера кілька тижнів тому. «Аталанта» провела непоганий чемпіонат, але з середини лютого команда провалилася, набравши лише 2 очки за 4 тури. Враховуючи фактор домашнього стадіону, форму клубів перед матчами національних збірних, думаю, переможуть хлопці Кальцони, «ослики» в рідних стінах візьмуть важливі три очки: перемога «Наполі» - 2.02 .

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0