РБ Лейпциг – Майнц. Чи візьмуть «Бики» три очки вдома?

У суботу, 30 березня, на "Ред Булл Арені" відбудеться матч "РБ Лейпциг" - "Майнц" в рамках 27-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «РБ Лейпциг» — «Майнц».

РБ Лейпциг

«Бики» посідають п’яте місце в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини і, незважаючи на переможну серію з трьох матчів поспіль, ще не повернулися в топ-4. РБ Лейпциг, ймовірно, буде боротися за місце в Лізі чемпіонів до кінець кампанії, але для цього команді потрібно продовжувати стабільно перемагати.

У новому матчі «РБ Лейпциг» сподівається продовжити переможну ходу та взяти ще три очки. Команда більше не виступає в єврокубках, а це означає, що в кінці сезону вона може зосередитися виключно на матчах Бундесліги, кожен з яких буде важливим для «Биків».

Майнц

Майнц ставить перед собою зовсім інші цілі в нинішній Бундеслізі: команда перебуває в зоні вильоту турнірної таблиці, але поки займає 16-ту позицію, що дає право виступати в перехідних матчах. Цій команді буде важко розраховувати на більше, враховуючи серйозне відставання від п'ятнадцятого Бохума.

У матчі першого туру чемпіонату Німеччини «Майнц» на своєму стадіоні сенсаційно переміг «РБ Лейпциг» і тепер спробує взяти очки в новому протистоянні з «Биками». Гості однозначно розраховуватимуть на гру другим номером і дисциплінований захист, і така тактика цілком може принести «Майнцу» бажаний результат.

РБ Лейпциг – Майнц

РБ Лейпциг – Майнц факти

  • У першому турі цього чемпіонату Німеччини «Майнц» несподівано обіграв «РБ Лейпциг» з рахунком 2:0;
  • У двох з останніх п'яти матчів між командами Бундесліги ставка була на Overhead (2,5) 1,56;
  • Також лише в двох з останніх п’яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб’ють» 1,81;
  • РБ Лейпциг виграв останні три матчі поспіль у чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч у рамках нового туру чемпіонату Німеччини: на перемогу РБ Лейпциг можна поставити 1,41, на нічию – 5,30. , а на перемогу Майнца - за 7,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

РБ Лейпциг по праву вважається фаворитом цього матчу і докладе всіх зусиль вдома, щоб взяти реванш у Майнца за поразку в першому турі Бундесліги. Обидві команди надзвичайно мотивовані на завершення сезону, тому що кожна вирішує свою проблему і потребує очок. Але все ж вирішальну роль у такій грі має відіграти клас і форма «Биків», і логічним вибором виглядає ставка на фору 1 (-1,5) за 2,08.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0