Байєр - Хоффенхайм. Чи продовжиться безпрограшна серія «Фармацевтів»?

У суботу, 30 березня, на стадіоні «Бай Арена» відбудеться матч між «Байєром» і «Хоффенхаймом» в рамках 27-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Байєр" – "Гоффенхайм".

Байєр

Байєр посідає перше місце в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини і зумів створити комфортне відрив від чинного чемпіона Баварії. Тепер «Леверкузену» залишається просто завершити сезон на ура, щоб порадувати своїх уболівальників довгоочікуваною перемогою в Бундеслізі.

У майбутньому матчі явним фаворитом буде Байєр, а підтримка місцевих уболівальників стане додатковим фактором на користь команди Хабі Алонсо. Саме господарі повинні контролювати м'яч і грати з позиції сили, створюючи велику кількість моментів біля воріт суперника.

Хоффенхайм

Хоффенхайм знаходиться в середині турнірної таблиці Бундесліги і після кількох провальних матчів суттєво віддалився від боротьби за місце в єврокубковій зоні. Щоб повернутися на шосту позицію, команді потрібно здійснити справжній подвиг і практично не втрачати очок до кінця сезону.

У матчі нового туру «Гоффенхайму» буде важко розраховувати на якісь очки, адже команда зіграє на виїзді з лідером чемпіонату Німеччини. Ймовірно, тренерський штаб гостей готує сюрпризи для фаворита, але головним завданням «Гоффенхайма» буде надійна гра на рідній території.

Байєр - Хоффенхайм

Байєр – Хоффенхайм: факти

  • У першому турі цього чемпіонату Німеччини «Байєр» переміг «Хоффенхайм» з рахунком 3:2;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками в чемпіонаті Німеччини ставка була на «обидві команди заб'ють» 2,70;
  • В останніх п'яти матчах між командами Бундесліги ставка була на Overhead (2,5) 1,33;
  • Байєр ще не програвав у поточному чемпіонаті Німеччини;
  • Байєр виграв три з п'яти останніх матчів проти Хоффенхайма в чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий матч 27-го туру німецької Бундесліги: на перемогу Байєра можна поставити 1,26, на нічию — 7,10, на Перемога Хоффенхайма за 11,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Леверкузен продовжує впевнено лідирувати в чемпіонаті Німеччини і в новому матчі спробує зробити наступний крок до омріяного титулу. Останніми роками матчі між «Байєром» і «Хоффенхаймом» нагороджували великою кількістю голів, але цього разу на першому місці буде результат для господарів, а значить, вони можуть грати обережніше. Гості також не планують сидіти в обороні весь матч, тому ставка на те, що заб'ють обидві команди, 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0