Брентфорд проти Манчестер Юнайтед. Чи заберуть «червоні дияволи» три очки?

У суботу, 30 березня, на "Брентфорд Ком'юніті Стедіум" відбудеться матч "Брентфорд" - "Манчестер Юнайтед" в рамках 30-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Брентфорд" проти "Манчестер Юнайтед".

Брентфорд

Брентфорд давно не вигравав Чемпіонат Англії і зараз займає місце в кінці таблиці з перспективою опинитися в зоні вильоту. Поки боротьба за виживання команді не загрожує, але якщо негативна смуга продовжиться, «Бджоли» цілком можуть стати одним із претендентів на виліт.

Міжнародна пауза повинна була бути хорошою для Брентфорда, настав час для команди відновитися і почати знову набирати очки. Виправданням господарів майбутньої зустрічі може бути складний календар, адже в останніх турах «Брентфорд» встиг зіграти майже з усіма топ-клубами Великобританії.

«Манчестер Юнайтед»

«Манчестер Юнайтед» посідає шосту позицію в турнірній таблиці Прем’єр-ліги і суттєво відстає від місця в топ-4. «Червоним дияволам» потрібно дуже добре виступити в заключній частині сезону, щоб потрапити в зону Ліги чемпіонів, але нинішній Форма команди Еріка Тена Хега поки що не сприяє такому розвитку подій.

У майбутньому матчі «Манчестер Юнайтед» задовольниться винятково переможним результатом, тому варто очікувати від гостей гри першим номером і агресивності в атаці. Лазарет «червоних дияволів» поступово порожніє, тому головний тренер «Манчестер Юнайтед» зможе виставити на цю гру досить сильний склад.

Брентфорд проти Манчестер Юнайтед

Брентфорд проти Манчестер Юнайтед факти

  • У матчі першого туру цього чемпіонату Англії «Манчестер Юнайтед» переміг «Брентфорд» з рахунком 2:1;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка була на Оверхед (2,5) 1,57;
  • У двох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,49;
  • Брентфорд не може виграти Чемпіонат Англії шість турів поспіль;
  • Манчестер Юнайтед виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Брентфорда в англійській Прем'єр-лізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування на цей матч чергового туру Чемпіонату Англії: на перемогу Брентфорда можна поставити за 3,05, на нічию – за 3,80, на перемога Манчестер Юнайтед - за 2,24. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Манчестер Юнайтед» вважається фаворитом майбутнього матчу, але це не той випадок, коли «червоні дияволи» гарантовано мають великі шанси на успіх. «Брентфорд» здатний створити певні проблеми гостям на своєму стадіоні і явно буде налаштований нарешті порадувати своїх уболівальників. Обидві команди обов’язково шукатимуть свої моменти біля воріт суперника, а значить, голи в такому матчі точно будуть. Логічним вибором здається ставка на тотал більше (3,5) за 2,37.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0