Барселона – Лас-Пальмас. Чи продовжать каталонці гонитву за лідером Прімери?

30 березня в матчі 30-го туру іспанської Прімери на «Олімпіко Арені» (Барселона) зустрінуться команди «Барселона» і «Лас-Пальмас».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "Лас-Пальмас".

Барселона

Барселона не знає поразок з 31 січня, накопичивши за цей час успішну серію з 10 матчів. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Хаві продемонстрували клас, не залишивши на виїзді й сліду від мадридського Атлетіко 3:0. Перемогу каталонцям принесли точні удари Жу Фелікса, Левандовскі та Лопеса. Барселона займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 64 очки, при співвідношенні м'ячів 60:34. Левандовскі лідирує в гонці бомбардирів "блаугранас" з 13 голами і 8 асистами.

Каталонці провели вдома 15 матчів, здобувши 11 перемог і зігравши внічию, а також зазнавши трьох поразок.

Лас-Пальмас

Лас-Пальмас перебуває у складній ситуації; в останніх 10 матчах клуб здобув дві перемоги і три нічиї, зазнавши п'яти поразок. В останньому матчі Прімери підопічні Хав'єра Гарсіа Піміенти також розчарували; клуб програв на своїй території Альмерії з мінімальним рахунком 0:1. Лас-Пальмас посідає 11-е місце в турнірній таблиці, набравши 37 очок, при коефіцієнті м'ячів 29:32. У гонці бомбардирів "жовто-синіх" лідирує Родрігес з 6 голами і 2 асистами.

Канарки провели на виїзді 14 матчів, здобувши 4 перемоги та 3 нічиї, а також зазнавши 7 поразок.

Барселона – Лас-Пальмас

Факти про матч "Барселона" - "Лас-Пальмас".

  • Барселона не пропускала в останніх 4 матчах Ла Ліги 2,10;
  • Барселона не програє в останніх 8 матчах Ла Ліги;
  • Лас-Пальмас не програє в останніх 5 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху каталонців. Коефіцієнт на перемогу Барселони становив 1,28. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 6,35. На Las Palmas Victoria котирування зупинилися на позначці 9,58. Букмекери очікують від іспанських клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 2,11, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 1,74. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Останніми місяцями «Барселона» набрала значних обертів, і команда повернулася в боротьбу за чемпіонство. Лас-Пальмас, гарантувавши собі місце в Прімері, перестав грати; замість того, щоб боротися за вихід у єврокубки, команда роздає очки суперникам. Враховуючи результати команд, їхню форму та статус домашнього матчу для каталонців, думаю, вони не матимуть проблем із завоюванням наступних трьох очок: перемога «Барселони» з гандикапом 1 (-1,5) – 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0