Ліон проти Реймса. Чи продовжать "ткачі" підніматися в турнірній таблиці Ліги 1?

30 березня в матчі 27-го туру першої ліги Франції на арені «Парк Олімпік Ліон» (Ліон) зустрінуться команди «Ліон» і «Реймс».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліон" - "Реймс".

Ліон

Ліон набрав чудовий темп; в останніх 10 матчах клуб святкував вісім перемог, при цьому зазнавши лише двох поразок. В останньому матчі чемпіонату Франції підопічні П’єра Сажа також змогли тріумфувати, обігравши на виїзді «Тулузу» з рахунком 3:2. Точні удари О'Брайена, Черкі та Ляказетта принесли гостям перемогу. "Ліон" займає 10-е місце в турнірній таблиці, набравши 34 очки, при співвідношенні м'ячів 30:40. Ляказетт лідирує в гонці бомбардирів Уіверс з 13 голами.

На своїй території «діти» провели 13 матчів у Лізі 1, здобувши 4 перемоги, тричі зігравши внічию та поступившись суперникам у 6 матчах.

Реймс

Реймс зараз показує не найкращі результати; У 10 матчах команда здобула по три перемоги та нічию, зазнавши при цьому чотирьох поразок. В останньому матчі національної першості підопічні Вілла Стилла змогли підняти настрій, здолавши вдома Мец з рахунком 2:1. У господарів голи відзначилися Діакіте та Юня. Реймс посідає 9 місце в турнірній таблиці з 38 очками та різницею м'ячів 34:35. У гонці бомбардирів червоно-білих лідирує Теума з 6 голами та 2 асистами.

У чемпіонаті команда провела 13 матчів на виїзді, здобувши 5 перемог і 3 нічиїх; у п'яти зустрічах клуб не зміг набрати очок.

Ліон проти Реймса

Факти про Ліон проти Реймса

  • Ліон виграв 6 з останніх 7 матчів у Лізі 1 2,15;
  • Обидві команди забили в 7 з останніх 10 матчів Реймса цього сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу «Ткачам» у домашньому матчі. Коефіцієнт на перемогу Ліона був 2,15. Ви можете поставити на нічию з коефіцієнтом 3,61. Для Reims Victoria котирування зупинилися на 3,31. Букмекери очікують від французьких команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,08, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,78. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Ліон», зазнавши невдачі у 2023 році, у другій частині сезону трансформувався і почав перемагати одного суперника за іншим. «Реймс», навпаки, не характеризувався стабільною грою в останні місяці. Зараз команди знаходяться поруч у турнірній таблиці Ліги 1, але форма їх відрізняється на користь «ткачів», які теж грають на своєму полі, тож я думаю, що наступні три очки їм вдасться взяти до себе. скарбничка: перемога Ліона – 2,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0