Німеччина проти Нідерландів. Чи буде матч результативним?

У вівторок, 26 березня, на стадіоні «Вальдштадіон» відбудеться товариський матч між збірними Німеччини та Нідерландів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Німеччина проти Нідерландів

Німеччина

Збірна Німеччини хоче якомога краще підготуватися до майбутнього чемпіонату Європи, який відбудеться на полях Німеччини. Тому в товариських матчах бундестім обирав у суперники дуже сильні європейські збірні, з якими навряд чи вдасться виграти лише класом і досвідом.

У майбутньому матчі збірна Німеччини зіграє перед своїми вболівальниками, і домашній статус матчу можна назвати безсумнівною перевагою господарів. Саме збірна Німеччини намагатиметься взяти гру під контроль і гратиме першою, створюючи велику кількість моментів у чужих володіннях.

Нідерланди

Нідерланди посіли друге місце у своїй групі у відбірковому раунді до чемпіонату Європи 2024 року, поступившись лише збірній Франції, яка вийшла з першого місця. Але загалом «помаранчеві» цілком заслужено кваліфікувалися на чемпіонат Європи, де також планують боротися за вихід до пізніх стадій турніру.

Це також буде другий товариський матч для Нідерландів цього місяця, і матч проти Німеччини стане відмінним шансом для гостей зіграти проти дійсно сильного суперника. Останніми роками помаранчеві успішно грають проти німців і тепер знову спробують довести, що ці результати не випадковість.

Німеччина проти Нідерландів

Факти Німеччини проти Нідерландів

  • Востаннє команди зустрічалися в товариській грі у 2022 році та зіграли внічию 2-2;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка була на тотал понад (2,5) 1,81;
  • Також у чотирьох з останніх п’яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб’ють» 1,72;
  • Німеччина виграла лише один з останніх п'яти матчів проти Нідерландів на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий тестовий матч: на перемогу Німеччини можна поставити за 1,93, на нічию – за 3,90, а на перемогу Нідерландів – 3.70. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Для обох команд результат у цьому контрольному матчі має другорядне значення, адже і Німеччина, і Нідерланди, перш за все, хочуть краще підготуватися до майбутнього Євро-2024. Тому в очному протистоянні суперники можуть грати без тиску чи страху за остаточний рахунок. В останні роки суперники були задоволені своєю грою в іграх один з одним, тому логічним вибором здається ставка на тотал овер (2,5) за 1,81.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0