Англія проти Бельгії. Чи зможуть англійці виграти цей матч?

У вівторок, 26 березня, на стадіоні "Вемблі" відбудеться товариський матч між збірними Англії та Бельгії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Англія проти Бельгії

Англія

Це буде друга товариська гра збірної Англії в березні, тому головний тренер Гарет Саутгейт, ймовірно, внесе кілька змін у стартовий склад. Перед чемпіонатом Європи наставник «Трьох левів» точно захоче подивитися якомога більше своїх гравців.

Збірна Англії зіграє на своєму стадіоні і спробує порадувати місцевих уболівальників, які чекають від своїх улюбленців потужної гри. Фітнес-підготовка англійських гравців викликає сумніви, оскільки більшість із них переживають напружений період сезону у своїх клубах.

Бельгія

Збірна Бельгії впевнено виграла свою відбіркову групу в рамках відбору на Чемпіонат Європи 2024 року і зараз продовжує підготовку до єврокубків. Поєдинок проти англійців – хороша нагода для «червоних дияволів» перевірити свої сили проти топового суперника.

Незважаючи на зміну поколінь, у збірній Бельгії залишилося багато футболістів світового рівня, які є лідерами у провідних європейських клубах. Звичайно, ці футболісти намагатимуться проявити себе в майбутньому матчі, а тренерський штаб команди буде мотивувати своїх гравців виключно на переможний результат.

Англія проти Бельгії

Англія проти Бельгії факти

  • Востаннє команди зустрічалися у 2020 році в Лізі націй: Бельгія розгромила Англію 2:0;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка на тотал більше (2,5) 2,15;
  • Також лише в одному з останніх п’яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб’ють» 1,90;
  • Бельгія виграла три з останніх п'яти матчів проти Англії на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей товариський матч: на перемогу Англії можна поставити 2,23, на нічию – 3,40, на перемогу Бельгії – 3,30. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікаве протистояння топових європейських команд, які продовжують готуватися до майбутнього чемпіонату Європи 2024 року. Останніми роками збірна Бельгії чинить серйозний опір англійцям, але вдома команда Саутгейта спробує взяти реванш у суперника. за три поразки в останніх п'яти матчах. У такому матчі голи повинні бути, тому ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0