Росія проти Парагваю. Чи продовжать перемагати хлопці Карпіна?

25 березня в рамках товариського матчу на «ВТБ Арені» (Москва) зійдуться збірні Росії та Парагваю.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Росія проти Парагваю

Росія

Збірна Росії показує гідний рівень гри в товариських матчах; в останніх 10 матчах команда святкувала чотири перемоги, ще п'ять разів зіграла внічию і зазнала лише однієї поразки. У фінальному спарингу команда Валерія Карпіна також зіграла вдало, впевнено здолавши на батьківщині збірну Сербії з рахунком 4:0. Точні удари Міранчука (дубль), Осипенка та Сергєєва принесли перемогу росіянам.

На власній території Росія ще переконливіша; У 10 матчах «червоні» здобули сім перемог і дві нічиї, зазнавши при цьому однієї поразки. Парагвай Збірна Парагваю не може похвалитися стабільною грою

Парагвай

в останніх 10 матчах американці здобули лише дві перемоги та дві нічиї, при цьому зазнавши аж шість поразок. Варто відзначити, що зараз підопічні Гільєрмо Барроса Скелотто беруть участь у кваліфікації ЧС-2026, де команда демонструє дуже скромні результати; зараз парагвайці займають сьому позицію в групі. Гуарані також провалили останній матч, програвши вдома Колумбії з рахунком 0:1.

На дорозі Парагвай працює дуже погано; в останніх 10 зустрічах команда здобула лише одну перемогу та дві нічиї, зазнавши семи поразок.

Росія проти Парагваю

Факти Росії проти Парагваю

  • Загальна кількість голів була більше 2,5 в 4 з останніх 6 матчів Росії;
  • Росія не програє в 11 з останніх 12 матчів;
  • Голи, забиті менше 2,5 у 9 з останніх 10 матчів Парагваю 1,71.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Котирування успіху Росії становили 1,88. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,65. Котирування парагвайської Вікторії зупинилися на 4,40. Букмекерська контора не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,71, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,15. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Росії поступово звикла до такого темпу матчів, склад став більш збалансованим і зіграним і почав демонструвати стабільні результати. Парагвай зараз діє вкрай погано, збірна в занепаді. Збірна Південної Америки зазвичай надійно діє в обороні, але в атаці збірної немає яскравого бомбардира, та й взагалі немає думки та майстерності. У найближчій зустрічі я не очікую багато голів, парагвайці висушать гру, вони просто не вміють грати інакше: тотал менше 2,5 – 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0