Росія проти Сербії. Чи буде команда Карпіна й надалі не програвати?

21 березня в міжнародному товариському матчі на стадіоні «ВТБ Арена» (Москва) зустрінуться збірні Росії та Сербії.

Наші експертні прогнози та аналіз Росії проти Сербії

Росія

Збірна Росії через накладені на неї обмеження не може брати участь в офіційних зустрічах, тому команда змушена займатися на вантажних потягах. Варто відзначити, що в останніх 10 товариських матчах підопічні Валерія Карпіна виступили скромно, росіяни здобули лише три перемоги, шість разів зіграли внічию і зазнали однієї поразки. Такі результати не вселяють оптимізму, особливо якщо дивитися на скромний рівень суперників. В останньому матчі Росії вдалося продемонструвати силу, не залишивши й сліду від збірної Куби 8:0. У "червоних" забивали Обляков, Головін, Міранчук, Сільянов, Соболєв, Пруцев, Крівцов і Мостовой.

Безпрограшна серія росіян складається з 4 матчів.

Сербія

Навіть якщо відняти міжнародний досвід збірної Сербії, команда впевнено виступає на офіційних турнірах. Цього разу підопічні Драгана Стойковича змогли кваліфікуватися на Євро-2024, тож влітку команда матиме шанс поборотися за трофей. На груповому етапі турніру серби зуміли взяти участь у 8 матчах, здобувши 4 перемоги та 2 нічиї, а також зазнавши 2 поразок. У підсумку «Білі орли» посіли друге місце в групі G, поступившись лише збірній Угорщини, що можна вважати відмінним результатом.

Серби починають підготовку до фінального туру Євро.

Росія проти Сербії

Росія проти Сербії факти

  • Росія не програє в 10 з останніх 11 матчів;
  • Обидві команди забили в 7 з останніх 8 матчів за участю Сербії 1,90;
  • Загальна кількість забитих голів була менше 2,5 в 7 з 10 останніх матчів Росії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не визначають фаворита в цьому матчі. Котирування успіху Росії становили 2,60. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,29. Котирування Вікторії Сербської зупинилися на позначці 2,76. Букмекерська контора не очікує результативного футболу від збірних. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,69, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,18. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Валерій Карпін продовжує готувати збірну, в матчах з різними суперниками, нинішній чи не найсильнішим за останні роки. Сербія починає підготовку до Євро, де команда має хороші шанси проявити себе і пробитися як мінімум в плей-офф. Думаю, що команди порадують цікавим і результативним футболом, результат не домінує над гравцями: тотал більше 2,5 – 2,18.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0