Спортінг Канзас-Сіті проти Лос-Анджелес Гелаксі. Хто продовжить безпрограшну серію?

24 березня в матчі регулярного чемпіонату MLS зійдуться «Спортинг Канзас-Сіті» і «Лос-Анджелес Гелаксі». Матч прийматиме стадіон "Чілдренд Мерсі Парк" (Канзас-Сіті).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Спортінг Канзас-Сіті» проти «Лос-Анджелес Гелаксі».

«Спортінг Канзас-Сіті»

«Спортінг Канзас-Сіті» не програє цього сезону; команда взяла участь у чотирьох матчах, здобувши одну перемогу та три нічиї. В останньому матчі американської ліги хлопці Пітера Вермеса продемонстрували клас, зламавши вдома опір Сан-Хосе Ерквейкс 2:1. У господарів забили Розеро та Пулідо. «Спортінг Канзас-Сіті» займає 6-е місце в західній турнірній таблиці, набравши 6 очок після 4 зустрічей, при співвідношенні м’ячів 4:3.

На своїй території «чарівники», з урахуванням минулого сезону, не програють у 6 матчах, здобувши 4 перемоги та 2 нічиї.

Лос-Анджелес Гелаксі

Лос-Анджелес Гелаксі також зумів взяти участь у чотирьох зустрічах нового сезону, вигравши одну і тричі зігравши внічию. В останньому матчі національної першості підопічні Грега Ванні залишилися без перемоги, команда в рідних стінах програла світову Сетт Луї Сіті 3:3. У господарів забили Йовеліч, Пейнціл та Йосіда. Лос-Анджелес Гелаксі посідає 4-е місце в турнірній таблиці конференції, набравши 6 очок після 4 матчів, при співвідношенні м'ячів 9:7.

Йовеліч лідирує в гонці бомбардирів Галактики з 4 голами та результативною передачею.

Спортінг Канзас-Сіті проти Лос-Анджелес Гелаксі

Факти про матч «Спортінг Канзас Сіті» проти «Лос-Анджелес Гелаксі».

  • У 12 з останніх 13 матчів LA Galaxy MLS було забито більше 2,5 голів;
  • LA Galaxy пропустив щонайменше 2 голи в 11 з останніх 13 матчів MLS. 2,40;
  • LA Galaxy забив принаймні 2 голи в останніх 3 матчах MLS.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Коефіцієнт на успіх «Спортінга Канзас Сіті» був 2,00. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,89. Котирування Galaxy зупинилися на Victoria LA на 3,53. Букмекер чекає результативної футбольної гри. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,40, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,58. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Спортінг Канзас-Сіті» добре розпочав сезон, але їм потрібно покращити атаку та реалізацію. При цьому захист надійний, плюс команда сильно грає вдома, рідко втрачаючи очки. «Лос-Анджелес Гелаксі» має таку ж суму очок, як і господарі, але грає набагато ефективніше, хоча і пропускає в рази більше. Що стосується очної зустрічі, то чекаю успіху від господарів, вони давно не програвали Гелаксі в цілому, до того ж вдома виступають добре і продовжать успішну статистику: перемога Спортінг Канзас Сіті – 2.00.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0