Франція проти Німеччини. Скільки голів буде забито в цьому товариському матчі?

У суботу, 23 березня, на стадіоні «Парк Олімпік Ліон» відбудеться товариський матч між збірними Франції та Німеччини.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Франція проти Німеччини

Франція

Збірна Франції впевнено пройшла відбірковий цикл на чемпіонат Європи 2024 року, не програвши жодного матчу у своїй групі. Збірна Франції посіла перше місце в турнірній таблиці та напряму кваліфікувалася на Євро-2024, де буде одним із головних претендентів на перемогу.

Зараз команда Дідьє Дешама готуватиметься до чемпіонату Європи через товариські ігри, в яких тренерський штаб обов'язково захоче подивитися якомога більше гравців. Не виключено, що в найближчих матчах у збірній Франції будуть експерименти.

Німеччина

Збірна Німеччини, як країна-господиня майбутнього чемпіонату Європи, пропустила відбіркову кампанію, але незмінно зі змінним успіхом проводила товариські матчі. За цей час Бундестім встиг змінити тренера і на домашньому Євро команду очолить Юліан Нагельсманн.

Німецька команда не може перемогти в останніх трьох контрольних іграх, тому її вболівальники однозначно чекають хорошої гри від своїх улюбленців у новому матчі. Німеччина не буде фаворитом у найближчому виїзному матчі з французами, але спробує показати хороший рівень гри і засмутити одного зі своїх головних суперників.

Франція проти Німеччини

Франція проти Німеччини факти

  • Востаннє команди зустрічалися в товариській грі у 2023 році, і Німеччина перемогла Францію з рахунком 2:1;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка була на тотал понад (2,5) 1,80;
  • Також у трьох з останніх п’яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб’ють» 1,72;
  • Збірна Франції не програла жодного матчу у відбірковому раунді Євро-2024;
  • Франція виграла два з останніх п'яти матчів проти Німеччини на різному рівні.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий березневий товариський матч: на перемогу Франції можна поставити за 1,90, на нічию – 3,90, а на перемогу Німеччини. - 3,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Класичне протистояння двох титулованих європейських команд, які продовжують готуватися до майбутнього Чемпіонату Європи. І Франція, і Німеччина захочуть перевірити своїх гравців в очній зустрічі, тому результат у такій зустрічі відійде на другий план. Зазвичай матчі між французами та німцями досить результативні, тому логічним видається ставка на те, що заб’ють обидві команди за 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0