Швеція проти Словаччини. Чи зможуть шведи завершити груповий етап на першому місці?

Ігри в групі B завершаться матчем між збірними Швеції та Словаччини. Зустріч відбудеться 21 травня в Остраві, на льоду місцевої Острава Арени. 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Швеція проти Словаччини

Швеція

Збірна Швеції налаштована серйозно поборотися за золото на Чемпіонаті світу, тим самим перервавши низку власних невдач на цьому турнірі. Одна з найтитулованіших команд планети, а в активі шведів 11 перемог на чемпіонатах світу, на останніх чотирьох турнірах не змогла пройти чвертьфінальну стадію. Про серйозність намірів шведів свідчить той факт, що цього разу в розташування національної збірної прибули 18 хокеїстів з НХЛ, серед яких такі зірки, як Хедман, Карлссон і Далін.

Поки що така стратегія формування складу дає свої плоди. Шведи крутять своїх суперників у групі, здобувши п'ять перемог у п'яти зіграних матчах. по черзі були обіграні збірні США 5-2, Польщі 5-1, Німеччини 6-1, Казахстану 3-1 і Латвії 7-2. Наразі шведи забили 26 голів, що є другим результатом на турнірі. Більше забила лише збірна Німеччини, 28 голів, але німці зіграли більше в матчі. Найкращим бомбардиром у збірній Швеції поки є форвард Міннесоти Маркус Йоханссон, на рахунку якого 9 очок за результативність.

Словаччина

Як і збірна Швеції, словаки повинні реабілітуватися перед своїми вболівальниками за невдачу рік тому, коли підопічні Крейга Ремсі не змогли подолати бар'єр групового етапу. Буквально два очки не вистачило словакам до четвертого місця, яке в підсумку посіли їхні сусіди з Чехії. Серед словаків варто відзначити трьох молодих хокеїстів з НХЛ, яких називають майбутнім словацького хокею. Це захисники Мартін Фехерварі та Шимон Немец, а також форвард Монреаля Юрай Слафковскі. Тим часом найкращим у збірній Словаччини є 33-річний форвард Лібор Худачек, який наразі має 9 очок за результативність (5+4).

Щодо турнірного становища, то зараз словаки посідають третє місце в групі В з 11 набраними очками. Головними конкурентами словаків є збірні США та Латвії, які відстають на одне та чотири очки відповідно. Словаки вже грали з американцями, вигравши в драматичному матчі з рахунком 5-4, а переможний гол був забитий в овертаймі. Також словаки мають перемоги над збірними Казахстану 6-2, Польщі 4-0 і Франції 4-2, при одній поразці від збірної Німеччини 4-6.

Швеція проти Словаччини

Статистика

В останніх трьох офіційних стикових матчах цих команд шведи були тричі сильнішими, жодного разу не дозволивши словакам забити більше одного гола за матч. IT2M (1,5). Що стосується взаємовідносин цих збірних на чемпіонатах світу, то востаннє словаки перемагали шведів у 2006 році, відтоді збірна Швеції виграла п'ять матчів поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Шведи є явними фаворитами цього матчу; Букмекерська контора 1xbet дає коефіцієнт 1,5 на перемогу скандинавів в основний час. Для порівняння можлива перемога словаків пропонується з коефіцієнтом 5,4. Аналогічний коефіцієнт 5,5 на нічию в основний час матчу. Що стосується загального результату команд, букмекер пропонує наступні котирування: Тотал більше (5,5) – 1,89, Тотал менше (5,5) – 1,91. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди досить непогано виступили на груповій стадії, насамперед у плані атакувальної гри. Середня результативність збірної Швеції знаходиться на рівні п'яти голів за матч; у словаків цей показник ненабагато нижчий – 4,6 гола за матч. Шведи практично гарантували собі остаточне перше місце в групі, тому особливого психологічного тиску на хокеїстів не буде. Нас чекає відкритий хокей, з великою кількістю забитих голів. Наш прогноз – Тотал понад 5,5 з коефіцієнтом 1,89.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0