ЦСКА – Локомотив. Чи зрівняють залізничники рахунок у серії?

Третій сезон поспіль доля зводить ЦСКА та «Локомотив» у плей-офф. Другий матч поточної чвертьфінальної серії пройде в Москві 19 березня на льоду місцевої ЦСКА Арени. Рахунок у серії – 1:0 на користь ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – «Локомотив».

ЦСКА

Незважаючи на те, що армійці є діючими володарями Кубка Гагаріна, ЦСКА складно назвати головним фаворитом нинішнього розіграшу. Це пов’язано з нерівною грою протягом регулярного сезону, тривалий час підопічні Сергія Федорова перебували у другій половині турнірної таблиці, і лише ударна кінцівка дозволила їм фінішувати на другому місці Західної конференції. Перший раунд плей-оф не додав оптимізму армійським уболівальникам. Серія проти череповецької «Северсталі» тривала максимально довго, і в сьомому, вирішальному, матчі армійці були на межі вильоту, програючи в першому періоді з рахунком 0:2. У підсумку для столичного клубу все закінчилося успішно, перемога з рахунком 5-3 у матчі та 4-3 у серії.

У чвертьфіналі армійці зустрілися з ярославським «Локомотивом», який нині очолює колишній тренер ЦСКА Ігор Нікітін. Від цього протистояння не чекали відкритого хокею, і перша гра лише підтвердила це. Два стартові періоди пройшли без забитих голів, і лише в заключній двадцятихвилинці армійцям вдалося відзначитися. Дибленко на 46 хвилині та Карнаухов на 50 принесли столичному клубу першу перемогу в цій серії.

Локомотив

У регулярному чемпіонаті «залізничники» посіли третє місце на Заході, що є безсумнівним успіхом у порівнянні з минулим сезоном. Тренерська манера Ігоря Нікітіна стає дедалі помітнішою, «Локомотив» зробив ставку на прагматичний індорхокей, який хоч і не подобається багатьом уболівальникам, але стабільно приносить результат. На рахунку «Локомотива» 122 пропущені голи в 68 іграх регулярного чемпіонату, що є абсолютним найкращим результатом у Лізі. Для порівняння, та ж столична армійська команда пропустила 162 голи.

Не змінився «Локомотив» і в першому раунді плей-офф, де суперником виявився підмосковний «Вітязь». Сувора гра в обороні, лише 6 пропущених голів у п’яти матчах – все це стало запорукою підсумкової перемоги. Незважаючи на те, що «Локомотив» стартував у серії з домашньої поразки 0-1, але в подальшому «залізничники» перемагали лише 6-2, 4-0, 3-2 та 2-1. Певною мірою історія повторюється у чвертьфінальному протистоянні з армійцями. Знову поразка в першій грі, знову залізничники не змогли забити жодної шайби. При цьому за кількістю ударів у створ «Локомотив» переграв суперника – 35 проти 13, але результативність цих ударів виявилася нульовою.

ЦСКА – Локомотив

Статистика

ЦСКА і "Локомотив" вчетверте зустрічаються в плей-офф Кубка Гагаріна. Одного разу «Локомотив» пішов далі, вигравши серію з рахунком 4-2. У сезонах 20/21 та 21/22 удача вже була на боці армійців, які перемогли 4-3 та 4-0 відповідно. В останніх п'яти матчах цих команд у Москві "Локомотив" тричі не забив армійцям більше однієї шайби - індивідуальний загальний результат 2 менше (1,5) - 2,05. У цьому сезоні суперники зустрічалися 7 разів – 4 перемоги над ЦСКА, 3 – над Локомотивом. Найпопулярніший рахунок останнім часом 2-1 на користь ЦСКА -11,0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

А на другий матч серії армійський клуб, за версією 1xbet, виходить фаворитом. Перемога ЦСКА в основний час оцінюється як 2,1, нічия - 3,6, перемога Локомотива - 3,4. Перший матч лише підтвердив побоювання скептиків щодо нерезультативного перебігу серії, на другу гру були виставлені такі котирування загальної результативності команд: тотал менше (4,5) – 1,6, тотал більше (4,5) – 2,29. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Перша гра між цими суперниками, як і очікувалося, вийшла не надто видовищною, з явним акцентом на дії в обороні. Водночас, незважаючи на нуль забитих м’ячів, залізничники досить активно грали в атаці, завдавши 35 ударів по воротах армійців. У якийсь момент кількість має перейти в якість, тому в другому матчі очікуємо голів від «Локомотива». Наш прогноз: індивідуальний тотал «Локомотива» понад 1,5 з коефіцієнтом 1,76.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0