Ак Барс проти Адмірала. Хто з суперників розпочне чвертьфінальну серію з перемоги?

Чвертьфінальне протистояння «Ак Барс» – «Адмірал» стартує 16 березня грою в Казані. Перша зустріч серії відбудеться на льоду казанської Татнефть Арени.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ак Барс» проти «Адмірала».

«Ак Барс»

Перший раунд плей-офф у виконанні казанських хокеїстів став логічним продовженням регулярного сезону. У поточний сезон «Ак Барс» вступив у ранзі головного фаворита, маючи у своєму складі цілий розсип зірок вітчизняного хокею. У підсумку команда майже півсезону більше страждала, ніж грала, що призвело до закономірної відставки Олега Знарка. Виводити «Барс» із кризи знову закликали Зінетулу Білялетдінова, з іменем якого пов'язані всі головні успіхи «Ак Барса» в КХЛ. Досвідчений тренер не підвів і цього разу, «Барса» чудово провела другу частину регулярного сезону, зумівши фінішувати першою на Сході.

Здавалося б, «Барс» не знижуючи обертів, без проблем подолає перший раунд плей-офф, на щастя, суперниками виявилися «Нафтохімік», якому не вистачає зірок з неба. Очікуваної легкої прогулянки не вийшло. Перевагу в індивідуальній майстерності нівелювала шалена самовіддача хокеїстів «Нафтохіміка», а в певний момент віковим зіркам «Ак Барса» просто не вистачило фізичних сил. Після чотирьох зіграних матчів серії була сенсаційна нічия – 2:2, але в підсумку позначився вищий клас казанців і «Ак Барсу» вдалося здобути дві перемоги поспіль (6-1 вдома і 4 -2 на виїзді), тим самим завершивши серію проти «Нафтохіміка» в шість матчів.

Адмірал

Якщо для «Ак Барса» вихід у другий раунд плей-офф Кубка Гагаріна — цілком буденна подія, то «Адмірал» уже видав свій найкращий сезон в історії, вперше за своє існування зумівши потрапити до чвертьфінальної стадії розіграшу. . При цьому особливих передумов для такого прориву перед початком сезону не було. Скромний бюджет, географічна віддаленість - все це змусило тренерський штаб комплектувати команду за залишковим принципом, збираючи під свої прапори тих хокеїстів, які не підходили більш іменитим клубам. Тим не менш, регулярний сезон «Адмірал» провів досить рівно, не вибуваючи з кубкової вісімки за всі півроку. У підсумку – сьоме місце на Сході та уфімський «Салават Юлаєв» у суперниках у першому раунді плей-офф.

Здавалося б, результат протистояння був наперед вирішений, уфімці виглядали явними фаворитами серії. Інтрига з'явилася після першого матчу, в якому «Адмірал» зумів перемогти на виїзді. У наступних трьох матчах команди обмінялися перемогами, вийшовши на п’ятий матч з рівним рахунком 2-2. І тут варто віддати належне характеру адміральських хокеїстів, які спочатку зуміли дотиснути «Салават Юлаєв» в Уфі, забивши переможний гол в овертаймі, а потім здобути вольову перемогу вдома, поступившись 0- 1 під час матчу.

Ак Барс проти Адмірала

Статистика

До нинішнього сезону доля жодного разу не виводила ці дві команди в плей-офф, майбутнє суперництво буде першим. У регулярних чемпіонатах «Ак Барс» і «Адмірал» зустрічалися між собою 20 разів, за кількістю здобутих перемог триразова перевага на боці казанської команди - 15 перемог «Ак Барса» проти 5 «Адмірала». Цього сезону всі чотири матчі також належать «Ак Барсу», який двічі переміг вдома, обидва рази 2:1, і двічі на виїзді 3:2 і 3:0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У котируваннях ставок на результат матчу все цілком очікувано – «Ак Барс» є явним фаворитом, з коефіцієнтом 1,58 на перемогу в основний час. Для порівняння, шанси Адмірала на перемогу оцінюються в 5,1, варіант з нічиєю можна прийняти за 4,5. На думку букмекера, від майбутньої гри не варто очікувати великої кількості голів: менше (4,5) - 1,7, більше (4,5) - 2,2. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Адмірал вже стрибнув вище голови, зумівши вибити з Кубка досить сильного Салавата Юлаєва. Зараз суперник значно сильніший, «Ак Барс» — більш збалансована команда, яка помітно перевершує далекосхідців за індивідуальною майстерністю. При цьому поразки очікувати не варто, «Адмірал» грає у «в'язкий» хокей, не дозволяючи супернику розбігатися в атаці. Наш прогноз: «Ак Барс» переможе в основний час + Тотал менше 5,5 з коефіцієнтом 2,1.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0