Автомобіліст проти Металурга. Хто переможе у фінальному матчі поточної серії?

Два представники Уралу в КХЛ «Автомобіліст» і «Металург» довели свою кубкову серію до максимально можливого. Вирішальний, сьомий матч серії пройде 14 березня в Єкатеринбурзі на льоду місцевої «Уралець Арени». На даний момент рахунок у серії 3-3.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Автомобіліст» проти «Металурга».

Автомобіліст

До середини регулярного чемпіонату «Автомобіліст» впевнено лідирував на Сході, маючи пристойний очковий відрив від переслідувачів. Все зламалося після 10-денної паузи в чемпіонаті, викликаної іграми збірної. Урал випав з ігрового ритму, до якого не зміг повноцінно повернутися донині. Побічно на це вплинули і кадрові проблеми в команді, відразу ряд провідних хокеїстів через травми пропустили серйозний турнірний відрізок. У підсумку «Автомобіліст» завершив регулярний сезон на четвертому місці, ризикуючи навіть шостою позицією до останнього. Серія першого раунду плей-офф проти магнітогорського «Металурга», як і очікувалося, виявляється хитною. Автомобіліст успішно розпочав кубкову кампанію з домашньої перемоги з рахунком 4:2, але потім двічі поспіль програли 2-3 і 1-2, причому в обох випадках сумна розв'язка настала вже поза основним часом - в овертаймі. І тут варто віддати належне хокеїстам «Автомобіліста», які зуміли зібратися після атакувальних осічок і видали два якісних матчі. Спочатку була впевнена перемога в Магнітогорську з рахунком 4:0, а потім підопічні Миколи Заварухіна вийшли вперед у серії, здобувши не менш впевнену домашню перемогу з рахунком 6:3. Шостий матч цих суперників завершився з абсолютно таким же рахунком, тільки цього разу програв «Автомобіліст», дозволивши затягнутися серії до сьомого матчу. здобувши не менш впевнену домашню перемогу з рахунком 6-3. Шостий матч цих суперників завершився з абсолютно таким же рахунком, тільки цього разу програв «Автомобіліст», дозволяючи серії затягнутися до сьомого матчу. здобувши не менш впевнену домашню перемогу з рахунком 6-3. Шостий матч цих суперників завершився з абсолютно таким же рахунком, тільки цього разу програв «Автомобіліст», дозволивши затягнутися серії до сьомого матчу.

Металург

Магнітка навряд чи занесе першу частину чемпіонату в свій актив. Після минулорічного фіналу Кубка Гагаріна, де «Металург» був буквально за крок від перемоги, від команди очікували більшого. Періодично в регулярному сезоні підопічні Іллі Воробйова демонстрували свій минулорічний рівень, але до колишньої стабільності йому ще далеко. У підсумку «Металург» посів лише п’яте місце в регулярці, віддавши перевагу на домашньому льоду суперникам з Єкатеринбурга. Це цілком може виявитися вирішальним фактором у цьому протистоянні, адже сьомий, вирішальний, поєдинок серії відбудеться саме в Єкатеринбурзі. «Металург» уже був за крок від вильоту з Кубка, поступившись 2-3 у серії. Магнітогорськ врятувався завдяки чудовій грі в шостому матчі, який наразі є найкращим результатом «Металурга» в нинішньому плей-офф. Героєм зустрічі став форвард першої ланки Павло Аколзін, який у цьому матчі зробив хет-трик. Таким чином «Металург» зрівняв рахунок у серії, відклавши визначення переможця на 14 березня.

Автомобіліст проти Металурга

Статистика

На даний момент суперництво «Автомобіліста» і «Металурга» в КХЛ налічує 65 матчів. Майже дворазова перевага у перемогах на боці «Металурга», 42 перемоги проти 23 у «Автомобіліста». Якщо розглядати ігри цих команд саме в Єкатеринбурзі, то тут статистичні показники останніх сезонів такі: з 13 матчів хокеїсти «Автомобіліста» перемогли в шести, сім залишилися за гостями з Магнітогорська.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У вирішальному матчі серії явного фаворита немає. Шанси «Автомобіліста» на перемогу в основний час букмекер оцінює в 2,2, а на «Металург» — 3,0. Двічі в ході нинішньої серії суперники йшли в овертайм, можна поставити на чергову нічию з коефіцієнтом 3,8. Що стосується очікуваних показників, то фахівці 1xbet пропонують наступні котирування базового тоталу для КХЛ: тотал більше (4,5) - 1,78, тотал менше (4,5) - 2,05. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Якщо проаналізувати всі шість минулих матчів цієї серії, то тут «Автомобіліст» виглядав більш переважно, власне, він провалив лише шостий матч. Обидві команди виглядають не найкращим чином в обороні, але у «Автомобіліста» більш стабільна лінія атаки, яка має стати визначальною у вирішальній грі. Ще один важливий нюанс – місце проведення матчу. Домашній лід, підтримка трибун – все це має зіграти на руку «Автомобілісту». Наш прогноз: «Автомобіліст» переможе в основний час з коефіцієнтом 2,2.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0