Ак Барс – Нафтохімік. Чи вдасться «Барсу» взяти реванш за поразку в першій грі?

Протистояння двох представників Татарстану продовжиться 3 березня матчем у Казані. Другий матч першого раунду плей-офф Кубка Гагаріна між «Ак Барсом» і «Нафтохіміком» знову пройде на льоду казанської «Татнефть Арени». Рахунок у серії – 1:0 на користь «Нафтохіміка».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ак Барс» проти «Нафтохімік».

Ак Барс

Казанський клуб продовжує похід на четвертий у своїй історії Кубок Гагаріна. Сезони 2008/09, 2009/10 і 2017/18 стали тріумфальними для «Ак Барса». Характерно, що всі три перемоги були здобуті під керівництвом Зінетули Білялетдінова, який знову повернувся на тренерський міст казанського клубу в грудні 2022 року. Саме з приходом Білялетдінова почалося відродження казанського клубу в поточному році. сезону, адже стартовий відрізок під керівництвом Олега Знарка був відверто провалений «Барсою». У підсумку «Ак Барс» буквально за місяць випередив лідируючу групу Сходу, а в лютому закріпився за першістю в конференції, фінішувавши з відривом від найближчого переслідувача в п’ять очок.

Тим більше дивує результат першого матчу, в якому "Барса" сенсаційно поступилася восьмій команді конференції. Казанці дуже сильно увійшли в гру, в результаті до першої перерви отримали два голи без відповіді у власні ворота. Зусиллями Галієва та Кагарлицького «Ак Барс» зумів зрівняти рахунок, перевівши гру в овертайм, але не зміг дотиснути непримиренного суперника. Зазнавши поразки 2-3, один із головних фаворитів починає турнір із домашньої осічки.

Нафтохімік

Нафтохімік фантастично стартував у чемпіонаті, почавши сезон із десяти поразок поспіль. Таким чином, тренерському штабу команди на чолі з Олегом Леонтьєвим вже протягом сезону довелося вносити корективи у склад, додаючи нових гравців до вже існуючої схеми. Своєрідна кадрова революція принесла свої плоди, Нафтохімік потихеньку почав прокидатися, наближаючись до кубкової зони. Ключовим матчем для «Нафтохіміка» став домашній поєдинок проти «Металурга» 22 лютого. У разі поразки підопічні Леонтьєва залишилися б без плей-оф, але «Нафтохімік» героїчно відігрався з 1:3, зумівши заробити такі необхідні два очки. в овертайм. У підсумку «Нафтохімік» посів восьме місце на Сході, обігравши титулованого сусіда в першому раунді плей-офф.

Наразі «Нафтохімік» лише один раз зумів пробитися в перший раунд плей-офф, обігравши омський «Авангард» у сезоні 2009/10. Решта сім спроб закінчилися вже в першому раунді, і в активі Нафтохіміка лише 10 перемог, тоді як поразки вже 32. Одинадцята перемога була здобута вчора в Казані. Нафтохімік чудово провів перший період, відобразивши стартовий натиск господарів, зумівши відзначитися двічі. Шайби на рахунку Порядіна та Чівілева. Все той же Андрій Чівільо в підсумку став героєм матчу, забивши переможну шайбу за Нафтохімік на 15-й хвилині овертайму.

Ак Барс – Нафтохімік

Статистика

У сезонах 2012/13 і 2019/20 доля вже зводила «Ак Барс» і «Нафтохімік» у першому раунді плей-офф. Результати невтішні для «Нафтохіміка», обидва рази «Барса» впевнено пройшла до другого кола, обидва рази вигравши серію з сухим рахунком 4:0. На користь «Барсу» говорять і результати минулого регулярного сезону. Казанський клуб виграв три з чотирьох матчів (5-2, 3-1 і 4-3), програвши лише один виїзний матч з рахунком 3-4. Перемога у вчорашньому матчі з рахунком 3:2 стала для "Нафтохіміка" 20-ю у протиборстві з "Ак Барсом", казанчани виграли вдвічі більше - 40 разів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

І в другому матчі серії фаворитом залишається «Ак Барс». Коефіцієнт на перемогу казанського клубу в основний час становить 1,80, перемогу гостей можна прийняти за 4,0. Повторення сценарію першого матчу з нічиєю в основний час букмекер пропонує з коефіцієнтом 4,0. Що стосується результатів команд, то цього разу 1xbet пропонує наступні котирування загальної кількості забитих голів: тотал більше (4,5) - 1,83, тотал менше (4,5) - 1,90. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Незважаючи на поразку в першому матчі, «Ак Барс» досі залишається фаворитом не лише окремого протистояння, а й усього Кубка Гагаріна. Несподівана осічка в першій грі повинна додати необхідних емоцій казанським хокеїстам, а у другій грі «Ак Барс» буде більш сконцентрованим. Наш прогноз: «Ак Барс» переможе в основний час з коефіцієнтом 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0