Торпедо проти СКА. Чи зіграє домашній лід на руку автовиробникам?

Чвертьфінальна серія між Торпедо і СКА переноситься в Нижній Новгород. Третій матч серії відбудеться 20 березня на льоду ніжинського спорткомплексу «Нагорний». На даний момент рахунок у серії 2:0 на користь СКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Торпедо – СКА

Торпедо

Як би не завершилася чвертьфінальна серія проти пітерського клубу, автозаводці тепер можуть забрати поточний сезон у свій актив. Після дев'ятого місця в сезоні 2021/22 ніжинці увірвалися в лідери КХЛ, граючи в сміливий результативний хокей. Середня результативність «Торпедо» за підсумками регулярного чемпіонату – 3 голи за гру, що є третім результатом у Лізі після двох армійців.

Побоювання, що автовиробники будуть грати обережніше в плей-офф, не підтвердилися. У шестиматчевій серії проти столичного «Динамо» «Торпедо» забило 17 голів, тобто майже всі ті ж три голи за гру. У чвертьфіналі ніжинська команда потрапила до пітерського СКА, найкращої команди КХЛ регулярного сезону. Підопічні Ігоря Ларіонова програли обидва виїзних поєдинки, при цьому зумівши в кожному з поєдинків чинити гідний опір. Долю першого матчу вирішив пропущений гол в овертаймі, а в другій грі автозаводці зуміли забити чотири голи у ворота СКА, але пропустили п'ять. Тепер «Торпедо» проведе два домашні матчі, де підтримка трибун може стати ключовим фактором.

СКА

Пітерські армійці трохи попсували нерви власним уболівальникам, дозволивши мінському «Динамо» взяти два матчі серії першого туру. У підсумку пітерський клуб цілком очікувано вбив інтригу в серії, впевнено вигравши п'ятий і шостий матчі, але певні побоювання у вболівальників все ж були. Не найкращим чином виглядав захист СКА, який дозволив мінчанам забити сімнадцять голів у шести матчах. Поки що все компенсує відмінна гра лінії атаки пітерського клубу, де звичними солістами є Яшкін, Гусєв, Хайруллін.

Тим більше дивує результат першого чвертьфінального матчу з «Торпедо», де обидва суперники неочікувано зіграли в обережний хокей, зробивши ставку на захист. Основний час першого матчу завершився з рахунком 1-1, а перемогу пітерцям приніс влучний кидок Дмитра Яшкіна на 6-й хвилині овертайму. Другий матч кардинально відрізнявся від першого, команди забили 9 голів. Більш успішними були петербуржці, які відзначилися 5 разів (закинуті шайби на рахунку Глотова, Воробйова, Камалова, Гусєва і Галімова). Перемога петербуржців була затьмарена травмою їх капітана Дмитра Яшкіна, який через травму не зміг дограти цей матч.

Торпедо проти СКА

Статистика

З грудня 2015 року вже десять ігор поспіль в Нижньому Новгороді «Торпедо» і СКА видають результативні матчі, регулярно забиваючи не менше п'яти голів за гру - разом більше (4,5) 1,6. У цьому сезоні команди зустрічалися шість разів, чотири в регулярному сезоні і двічі в поточній кубковій серії. На рахунку армійського клубу п’ять перемог, а автозавод – лише один раз. Загальна статистика за час існування КХЛ також на боці хокеїстів СКА, пітерський клуб здобув 26 перемог, хокеїсти Торпедо виграли 15 матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Перенесення серії в Нижній Новгород не сильно вплинуло на думку букмекера, фаворитом залишаються армійці, коефіцієнт на перемогу СКА в основний час становить 1,9. Шанси «Торпедо» на успіх оцінюються значно нижче – 3,75, аналогічний коефіцієнт на нічию – 3,85. Але що стосується загального результату команд, то тут все в першу чергу говорить про велику кількість забитих м'ячів: тотал більше (4,5) - 1,6, тотал менше (4,5) - 2,3. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Для «Торпедо» настає така собі година Х. Програвати не можна, можливі 0-3 в серії стануть вироком для оригінальної ніжинської команди. Домашні трибуни, підтримка шести тисяч уболівальників – все це стане додатковим стимулом для хокеїстів «Торпедо», які цілком здатні влаштувати сенсацію, обігравши армійців на рідному льоду. Наш прогноз – перемога «Торпедо» з урахуванням овертайму з коефіцієнтом 2,4.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0