Локомотив – ЦСКА. Чи відродять залізничники інтригу у чвертьфіналі?

Ярославська "Арена 2000 - Локомотив" 21 березня стане місцем проведення чергового матчу чвертьфінальної серії Кубка Гагаріна між місцевим "Локомотивом" і московським ЦСКА. Наразі армійці лідирують у серії з рахунком 2:0.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив» – ЦСКА

«Локомотив»

Третій сезон поспіль ярославському «Локомутиву» загрожує завершити кубкову кампанію зі столичним ЦСКА. Перше коло не принесло ярославській команді неприємних сюрпризів. Підмосковний «Вітязь» помітно поступався в класі «залізничникам», тому перемога в п’яти матчах виявилася цілком прогнозованою. Ключовою у протистоянні з «Витязем» стала чудова гра «Локомотива» в обороні, лише шість пропущених м’ячів у п’яти зіграних матчах.

Втримати такий високий рівень у суперництві з ЦСКА поки що не вдавалося. Армійці зібрали кращих гравців в атаці, тому розраховувати в цьому суперництві лише на захист не доводиться. В атаці «Локомотив» відчуває серйозні проблеми, перш за все, з реалізацією. 77 ударів по воротах армійців за два матчі і лише дві закинуті шайби, з такою ефективністю перемогти армійців буде важко. Для порівняння, в цих же двох матчах армійці лише 30 разів закинули «Локомотив» у ворота, але забили п’ять разів. Таким чином, «Локомотив» розпочинає серію з двох виїзних поразок 0:2 та 2:3, серйозно ускладнюючи свої подальші кубкові перспективи.

ЦСКА

Армійці все більше нагадують минулорічний зразок, коли команда додавала вже в плей-офф, здобувши в підсумку Кубок Гагаріна. І зараз, незважаючи на не найяскравіший регулярний сезон, армійці поступово рухаються вгору, додаючи від матчу до матчу. Перший раунд плей-офф видався для армійців досить нерівним. Пару матчів проти «Северсталі» столичні хокеїсти відверто провалили, насамперед через недбалу гру в обороні. Проте сенсації не сталося, в підсумку позначився вищий клас армійських хокеїстів і ЦСКА довів кубкову серію першого кола до перемоги.

Зовсім інший подразник – «Локомотив», і перші матчі чвертьфіналу це лише підтвердили. Обидва матчі в Москві армійці зіграли надзвичайно зібрано, уникаючи невимушених помилок у захисті. Відмінно зіграв у цих матчах шведський голкіпер армійців Адам Рейдеборн, який відбив 75 ударів із 77. боротьби.

Локомотив – ЦСКА

Статистика

Минулого сезону кубкова серія між ЦСКА і «Локомотивом» також розпочалася двома домашніми перемогами армійців. Переїзд до Ярославля не допоміг «Локомотиву», ще дві поразки поклали крапку на кубкових амбіціях «залізничників» – переможець 1-ої серії 5,52. Як показує практика, домашній лід не дає великої переваги хокеїстам «Локомотива», за останні п'ять років суперники зустрічалися в Ярославлі 16 разів, у семи матчах перемагали господарі, а армійці здобули дев'ять перемог. Загалом у КХЛ суперники зустрічалися між собою 61 раз, у "Локомотива" 24 перемоги, у ЦСКА - 37.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Перенесення серії в Ярославль, на думку букмекера, зрівнює шанси на успіх кожної з команд. 1xbet пропонує такі котирування на результат основного часу матчу: перемога «Локомотива» - 2.41, нічия - 3.55, перемога ЦСКА - 2.85. Як і очікувалося, букмекер не очікує від цього суперництва високої результативності: тотал більше (4,5) - 2,29, тотал менше (4,5) - 1,6. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Локомотив», фактично, зараз загнаний в кут. Третя поразка поспіль зводить шанси залізничників на продовження кубкової кампанії практично до нуля. Варіантів немає, потрібно шукати своє щастя біля чужих воріт, відійшовши від звичної оборонної тактики. Ми з нетерпінням чекаємо більш відкритого хокею в третій грі, що має позитивно вплинути на результати. Наш прогноз: Тотал понад 4,5 з коефіцієнтом 2,29.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0