Локомотив – ЦСКА. Хто виграє боротьбу за срібло на Заході?

Ярославська «Арена 2000 Локомотив» 18 лютого стане місцем зустрічі прямих конкурентів у Західній конференції. Місцевий «Локомотив» прийме на домашній лід столичний ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив» – ЦСКА

«Локомотив»

У «залізничників» залишилося всього три матчі регулярного чемпіонату, і два з них на виїзді. Таким чином, майбутня гра проти столичних армійців стане останньою домашньою перед початком плей-офф. На кону – підсумкове друге місце на Заході, яке дає змогу розпочати перші два кубкові раунди на домашньому льоду. На даний момент «Локомотив» є основним претендентом на другу позицію, маючи невеликий відрив від прямих конкурентів. Фактично на Заході зараз за срібло змагаються три клуби: "Локомотив" - 88 очок, "Нижегородське Торпедо" - 87, ЦСКА - 86. При цьому "Торпедо" і ЦСКА зіграли на два матчі менше "Локомотива", що може стати визначальним фактором при розподілі підсумкових місць.

Нинішня форма команди грає на руку ярославцям. Локомотив серйозно додав у лютому, здобувши вже п'ять перемог поспіль. Знову варто відзначити захист залізничників, у цих матчах «Локомотив» пропустив лише два голи, тричі зігравши на нуль. Загалом «Локомотив» зіграв уже 12 чистих матчів, що є найкращим результатом поточного сезону в КХЛ. Серед переможених були столичні армійці, а перемогу з рахунком 4:1 на виїзді здобув «Локомотив».

ЦСКА

Продовжує претендувати на фінальне срібло конференції та армійського клубу. Не найефектніша гра армійців під час регулярного сезону не повинна нікого вводити в оману. Спочатку було зрозуміло, що головним завданням на сезон для ЦСКА стане Кубок Гагаріна, а як додають підопічні Сергія Федорова в плей-офф, красномовно показав останній чемпіонат, який завершився тріумфом армійського клубу. Зараз головна мета - друге місце, оскільки перше місце давно закріплено за пітерськими армійцями. І тут ЦСКА очікує серйозна боротьба з ярославським «Локомотивом» і ніжинського «Торпедо». Усі три команди знаходяться в двоочковому діапазоні, тому у верхній частині таблиці можливі будь-які зміни.

Щодо нинішньої ігрової форми армійців, то тут є певні проблеми. В останніх п'яти матчах армійці тричі програли, причому дві поразки зазнали вдома (5-6 від «Бариса» та 1-4 від «Локомотива»). Чергова осічка сталася у виїзному матчі проти "Салавата Юлаєва", в якому столична команда поступилася з рахунком 2:1. Перемоги в цьому відрізку турніру здобули над «Авангардом» 2:1 і московським «Динамо» 3:2.

Локомотив – ЦСКА

Статистика

Майбутня гра стане шостою очною зустріччю для суперників у цьому сезоні. В активі армійців дві перемоги – на виїзді 3-2 і вдома 2-1. Паровоз переміг тричі, і дві з цих перемог залізничники здобули на дорозі, в Москві. Остання гостьова перемога «Локомотива» сталася буквально пару днів тому, 15 лютого залізничники неочікувано переграли армійців з рахунком 4:1. У армійців закинута шайба на рахунку Григоренка, у "Локомотива" забили Шалунов, Полунін, Чехович і Рафіков.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

На думку букмекерської контори, явного фаворита в майбутній грі немає. Шанси «Локомотива» на перемогу в основний час оцінюють у 2,5, можливий успіх армійців — у 2,7. В останніх десяти матчах цих команд для визначення переможця п'ять разів був потрібен додатковий час, можна зробити ставку на чергову нічию з коефіцієнтом 3,55. Обидві команди грають в оборонній манері, що також відображено в котируваннях ставок на загальну кількість забитих м'ячів: Тотал більше (4,5) - 2,22, Тотал менше (4,5) - 1,64. Встановіть додаток 1xbet appі зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

П'ять пропущених голів у попередній зустрічі цих команд виглядають аномалією, набагато частіше в іграх за участю «Локомотива» забивається не більше чотирьох голів за гру. Залізничникам немає сенсу змінювати тактику гри і втягуватися з армійцями у відкритий хокей. Нас чекає наступний вид «хокейних шахів», де на перший план вийдуть обережність і бажання не помилитися. Наш прогноз: Тотал менше 4,5 з коефіцієнтом 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0