СКА проти Сибіру. Як складеться візит сибіряків до Петербурга?

Головна льодова арена Санкт-Петербурга 16 лютого стане місцем проведення чергового матчу регулярного чемпіонату КХЛ. Місцевий СКА прийматиме гостей з Новосибірська – хокейний клуб «Сибір».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу СКА проти Сибіру

СКА

Саме в цьому матчі пітерський клуб може офіційно закрити всі питання щодо чемпіонства в Лізі за підсумками регулярного чемпіонату. В принципі, вже зараз ніхто не сумнівається в підсумковій перемозі армійців, але суто теоретично у столичного ЦСКА ще є можливість наздогнати пітерський клуб. У СКА залишилося чотири матчі в регулярному сезоні, і навіть два набрані очки роблять його недосяжним для всіх конкурентів. Зараз у СКА 97 набраних очок, на 11 очок менше ярославського "Локомотива" і московського ЦСКА, а столичні армійці зіграли на два матчі менше.

Серйозна перевага в набраних очках певною мірою гасить хокеїстів пітерського СКА, а останні результати армійців не такі вражаючі в порівнянні зі стартом чемпіонату. Перш за все, оборонні порядки Петербурга стали помітно слабшати. Так, в останніх п'яти матчах регулярного чемпіонату армійці зуміли пропустити 18 м'ячів (в середньому 3,6 за матч), тоді як за весь чемпіонат петербуржці пропускали в середньому близько двох голів за матч. матч. Виручає, як завжди, атака, яка наразі є найсильнішою у армійського клубу в Лізі. 225 забитих м'ячів у 64 іграх, а другий за результативністю ЦСКА забив 187 голів, тобто майже на 40 голів менше.

Сибір

Сибіряки після кількох невдалих сезонів, коли команда фінішувала за крок від плей-офф, вирішили всі турнірні завдання задовго до завершення регулярного чемпіонату. «Сибір» вже гарантувала собі вихід у кубковий етап чемпіонату, набравши 78 очок у 62 матчах. Зараз сибіряки займають друге місце в турнірній таблиці Східної конференції, зберігаючи деякі шанси на перший рядок. Від лідируючого «Ак Барса» сибіряків відокремлюють три очки, тому «Сибір» цілком може втрутитися в боротьбу за чемпіонство на Сході. Водночас не можна виключати серйозного падіння турнірної таблиці. Друге місце, яке зараз займає «Сибір», лише на одне очко відділяє шостий «Салават Юлаєв», тому кожне очко, набране за підсумками сезону, може безпосередньо вплинути на розподіл місць.

В останніх іграх сибіряки дещо знизили обороти, допустивши низку атакувальних осічок. Підопічні Андрія Мартем'янова двічі поспіль програли вдома (1-4 «Металургу» і 4-5 «Трактору»), а до цього не кращим чином закотилися на Далекий Схід, поступившись 4-5 «Адміралу» і 0- 3 до Амура. Ймовірно, намічається невеликий спад в ігровій формі команди, до початку плей-офф залишилося два тижні і цілком реально набрати необхідні умови.

СКА проти Сибіру

Статистика

Цікава деталь, останні два сезони "Сибір" завжди перемагала в Санкт-Петербурзі, обігравши СКА в 2020 році з рахунком 4:1, а в 2021 році - 2:1. І це при тому, що за весь час існування КХЛ сибіряки лише тричі залишали Петербург з перемогою, крім вищевказаних сезонів була здобута ще одна перемога в 2013 році. Однак загальна статистика виграшних матчів з значний відрив на користь армійців. СКА виграв 19 матчів, а Сибір – лише 9 перемог.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Пітерський клуб є однозначним фаворитом майбутнього матчу, про що красномовно свідчить коефіцієнт на його перемогу в основний час – 1,65. Судячи з котирувань ставок, шанси на перемогу «Сибіру» мінімальні, коефіцієнт 5,2, ймовірність нічиєї також невелика, такий розвиток подій можна прийняти за 4,8. Але що стосується загального виступу команд, то тут все цілком очікувано - тотал більше (4,5) можна прийняти за 1,76, тотал менше (4,5) - 2,05. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Для хокеїстів СКА вкрай важливо стати чемпіонами регулярного чемпіонату перед власними вболівальниками, тому настрій на майбутній матч буде відповідним. Нинішній стан сибіряків теж зіграє на руку армійцям, підопічні Андрія Мартем'янова програли п'ять із восьми останніх зіграних матчів. Все говорить про те, що пітерці здобудуть розгромну перемогу, знову зігравши блискуче в атаці. Наш прогноз: перемога СКА + Тотал більше 5,5 з коефіцієнтом 3,20.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0