Динамо Москва – ЦСКА. Хто виявиться сильнішим у наступному столичному дербі?

Черговий ігровий тиждень регулярного чемпіонату КХЛ завершується найстарішим столичним дербі, в якому віч-на-віч зійдуться хокеїсти «Динамо» та ЦСКА. Зустріч непримиренних суперників відбудеться 12 лютого на льоду столичної ВТБ Арени.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Москва – ЦСКА

Московське «Динамо»

Буквально тиждень тому «синьо-білі» офіційно гарантували собі участь у плей-офф, обігравши на домашньому льоду казахстанський «Барис» з рахунком 3:2. Справедливості заради варто відзначити, що особливих сумнівів щодо виходу «Динамо» в кубкову стадію не було довгий час. «Синьо-білі» проводять досить потужний сезон, перебуваючи в групі лідерів Західної конференції всі півроку чемпіонату. Нинішнє п'яте місце «Динамо» не повинно нікого бентежити, якщо не брати до уваги впевнено лідируючий пітерський СКА, то решта команд із групи лідерів цілком здатні обійти синьо-білих.

Тепер лише п'ять очок відокремлюють підопічних Кудашова від другого місця в турнірній таблиці Західної конференції, яке, до речі, займає ЦСКА, а динамівці зіграли на матч менше. Певною мірою календар матчів, що залишилися, грає на руку динамівцям, за винятком ніжинського «Торпедо», динамівцям доведеться зустрітися в очному поєдинку з кожним зі своїх прямих конкурентів. Додає оптимізму повернення канадського форварда Еріка О'Делла, який пропустив більше двох місяців через травму. В останній грі чемпіонату проти «Сочі», яку динамівці перемогли з рахунком 4:1, канадський форвард відзначився двічі, вкотре продемонструвавши високу індивідуальну майстерність.

ЦСКА

Як і «Динамо», армійці також гарантували собі вихід у кубковий етап чемпіонату, причому навіть раніше за своїх земляків. Через зім'ятий старт у чемпіонаті армійці не змогли скласти конкуренцію пітерському СКА, фактично обмежившись боротьбою за срібло. Поки що підопічні Сергія Федорова успішно справляються з поставленим завданням. Невиразний осінній відрізок залишився позаду, після новорічних свят армійці серйозно додали, спочатку наздогнавши лідируючу групу, а потім відійшовши на чисте друге місце. Зараз у ЦСКА 84 набрані очки, одноклубники з Санкт-Петербурга вже практично недосяжні, але в боротьбі за другу позицію армійцям доведеться відбивати серйозні атаки відразу трьох команд, в тому числі і суперника в майбутньому матчі - «Динамо». Москва.

В останніх іграх чемпіонату армійський клуб знову лихоманило. Столичний клуб зумів поступитися вдома «Барису» з рахунком 5-6, ведучи по ходу матчу з рахунком 4-2. Також була прикра поразка 1:2 в Уфі, де місцевий «Салават Юлаєв» зміг взяти два очки завдяки переможному голу в овертаймі. При цьому була здобута красива перемога в Омську над «Авангардом», а вдома був впевнено переграний той же «Салават Юлаєв».

Динамо Москва – ЦСКА

Статистика

Майбутня зустріч стане для суперників п'ятою очною зустріччю в цьому сезоні. Поки що абсолютна рівність за кількістю здобутих перемог – дві перемоги армійців (3-1 і 3-2), дві – «Динамо» (обидва рази з однаковим рахунком 2-1). Варто звернути увагу на досить низьку результативність у цьому суперництві. Жодного разу в чотирьох матчах команди разом не забили більше чотирьох голів в основний час, перемогу армійців з рахунком 3:2 здобув гол в овертаймі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Судячи з букмекерських котирувань, у найближчому матчі більше шансів на перемогу у армійців. Коефіцієнт на перемогу ЦСКА в основний час становить 2,44, а на перемогу Динамо букмекерська контора пропонує 2,7. Останні дві гри між "Динамо" та ЦСКА завершилися в овертаймі, можна поставити на чергову нічию з коефіцієнтом 3,75. Що стосується очікуваної продуктивності, то 1xbet пропонує тут такі котирування: Тотал більше (4,5) - 1,87, Тотал менше (4,5) - 1,94. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Усі попередні очні матчі цих команд цього сезону пройшли у запеклій, небагато гольовій боротьбі. І зараз, коли на кону стоїть місце в трійці, експериментів від команд чекати не доводиться. Цілком ймовірно, що п’ятий матч цих суперників пройде за сценарієм попередніх ігор, тобто захист знову буде сильнішим за атаку. Наш прогноз: Тотал менше 4,5 з коефіцієнтом 1,94.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0