Авангард – ЦСКА. Хто з суперників виявиться сильнішим на омському льоду?

Насичена програма наступного ігрового дня в КХЛ 9 лютого починається з матчу в Омську. Новітня G-Drive Arena стане місцем зустрічі місцевого «Авангарду» та московського ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Авангард» – ЦСКА

Авангард

Конфуз у верхній частині турнірної таблиці Східної конференції залишає шанси на чемпіонство відразу кільком командам, однією з яких є омський «Авангард». Перше та п’яте місця на Сході наразі розділяють лише п’ять очок, тому певні зміни в першій п’ятірці точно будуть. П'яте місце посідає «Авангард», який набрав 72 очки в 59 зіграних матчах. Лідирує дует «Ак Барс» і «Сибір», у них по 77 очок, але при цьому вони зіграли на один матч більше, ніж омська команда.

Певною мірою «Авангард» підсумував відверто слабкий початок сезону, після чого команда змінила головного тренера. Михайлу Кравцю вдалося знайти спільну мову з омськими зірками, і тепер «Авангард» виглядає цілком конкурентоспроможним на рівні лідерів чемпіонату. Останні матчі «Авангард» провів не найкращим чином, провівши досить посередню чотириматчеву виїзну серію на Далекому Сході. Омчани здобули лише одну перемогу над «Адміралом» 3:2, двічі поступившись «Амуру» з однаковим рахунком 2:3 і один раз «Адміралу» 1:2. Тепер «Авангарду» доведеться провести відразу 8 ігор на домашньому льоду, що значно підвищує шанси команди на високе місце в регулярному чемпіонаті.

ЦСКА

Армійці вперше за кілька років достроково вибули з боротьби за чемпіонство на Заході, поступившись віртуальним золотом одноклубникам із Санкт-Петербурга. Головне завдання хокеїстів ЦСКА на решту 9 матчів регулярного чемпіонату – спробувати повернутися на друге місце, тим самим забезпечити собі більш просту сітку в плей-офф. І тут на армійців чекає запальна кінцівка, адже на друге місце, крім ЦСКА, претендують також ніжинський «Торпедо», ярославський «Локомотив» і московське «Динамо». А на другому місці – автовиробники, які набрали 82 очки, випереджаючи армійців, які посідають третє місце, на одне очко.

Армійців останнім часом пристойно лихоманить, команда може як здобути впевнену перемогу, так і сенсаційно програти. Серед неприємних сюрпризів – дві домашні осічки минулого тижня, коли підопічні Сергія Федорова програли «Северсталі» з рахунком 1:4 і «Барису» – 5:6. Особливо образливо виглядає поразка від «Бариса», коли після двох таймів армійці вели з рахунком 4-2, зрештою дозволивши супернику спочатку перевести гру в овертайм, а потім і зовсім здобути перемогу.

Авангард – ЦСКА

Статистика

Це буде другий очний матч цих суперників у цьому сезоні. Перша гра відбулася 30 листопада в Москві і завершилася перемогою «Авангарду» з рахунком 3:2. У армійців забитими м'ячами відзначилися Соркін і Мамін, у омичів два м'ячі забив Толчинський, один - Крістіан Ярош, який перед Новим роком перебрався в ЦСКА. Всього за час існування КХЛ «Авангард» і ЦСКА провели 39 очних зустрічей, 14 перемог над омською командою, 25 разів перемагали армійці.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Досить рідкісний випадок для КХЛ, коли букмекерська контора виставляє абсолютно однакові коефіцієнти на перемогу кожної з команд. У нашому випадку це коефіцієнт 2,55. За 3.8 можна прийняти варіант із нічиєю наприкінці основного часу матчу. Також варто відзначити, що в букмекерській конторі 1xbet очікують від майбутнього матчу високої результативності, про що красномовно говорять котирування загальної суми забитих м’ячів: Тотал більше (4,5) – 1,79, Тотал менше (4,5) – 2,02. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Тягар відповідальності не сильно тисне на команди, армійці вже гарантували собі вихід у плей-офф, «Авангард» буквально в кроці від цього. Все це дає змогу командам грати у відкритий хокей, не зациклюючись на діях у захисті. Про це свідчать і останні результати – і «Авангард», і особливо ЦСКА в останніх матчах багато і забивають, і пропускають. Наш прогноз: Тотал понад 4,5 з коефіцієнтом 1,79.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0