Торпедо проти Сибіру. Хто із суперників краще готовий до фінішу чемпіонату?

У вівторок, 14 лютого, ніжинський «Торпедо» зіграє черговий домашній матч регулярного чемпіонату КХЛ. Суперником автозаводців стане новосибірська Сибір, один з лідерів Східної конференції.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Торпедо проти Сибіру

Торпедо

Як би не закінчився нинішній чемпіонат, автовиробники точно можуть взяти його результат в актив. Призначення головним тренером Ігоря Ларіонова виглядало ризикованим кроком, але тепер можна сказати, що ризик виправдав себе. Молода команда, без яскравих зірок, зуміла гучно заявити про себе протягом усього чемпіонату, будучи серед лідерів Західної конференції. На даний момент автозаводці посідають друге місце на Заході, маючи 85 очок, на одне очко випереджаючи московський ЦСКА і ярославський "Локомотив".

На стику січня і лютого ніжинський клуб мав чудову переможну серію з шести матчів. Причому автозаводська команда по черзі обіграла обидва армійські клуби (ЦСКА вдома 3:1, СКА 2:1 на виїзді). Переможна серія обірвалась 7 лютого у грі проти «Адмірала». Автозаводці були змушені грати цей матч без Ігоря Ларіонова, головний тренер пропустив два матчі чемпіонату через хворобу. Автозавод програв обидва матчі (1-3 «Адміралу» і 3-4 «Северсталі»), що ще раз говорить про роль Ларіонова в нинішньому «Торпедо». Повернення на тренерський місток ознаменувалося домашньою перемогою над «Спартаком», в результаті якої автозавод знову повернувся на друге місце на Заході.

Сибір

Нинішня гра «Сибіру» багато в чому схожа на гру цього сезону «Торпедо». Після кількох невдалих сезонів, коли сибіряки фінішували дев'ятими, нинішній турнір команда грає на відмінно, вирішивши всі питання про вихід у плей-офф задовго до завершення регулярного сезону. Сибіряки не зупиняються на досягнутому, тепер підопічні Андрія Мартем'янова хитнулися на підсумкове перше місце в Східній конференції. Шанс є, зараз «Сибір» йде на другому місці, з 78 очками набравши три очки відставання від лідируючого казанського «Ак Барса». При цьому у сибіряків одна гра в запасі, тому шанси на перше місце досить високі.

Що стосується останніх результатів команди, то тут сибіряки вже вісім ігор чергують перемоги з поразками. Підопічні Андрія Мартем'янова обіграли "Металург" - 4:2, "Адмірал" - 3:2 і 2:1, "Амур" - 2:1. Поразки припали на матчі проти «Амура» 4-6 і 0-3, «Адмірала» 4-5 і «Трактора» 4-5. Із семи матчів регулярного чемпіонату сибіряки п'ять проведуть на домашньому льоду, що істотно підвищує шанси команди на підсумкове місце в трійці лідерів Сходу.

Торпедо проти Сибіру

Статистика

Єдина зустріч цих команд у поточному сезоні відбулася в Новосибірську 4 грудня і завершилася перемогою господарів з рахунком 3:2. Основний час того поєдинку завершився з рахунком 2:2, а вже на восьмій секунді овертайму влучний кидок Олександра Шарова приніс господарям перемогу. Загальна статистика стикових матчів між «Торпедо» і «Сибірю» в КХЛ налічує 30 матчів. Автозаводці здобули 18 перемог, сибіряки були сильнішими у 12 матчах. Різниця м'ячів 84-74 на користь ніжинського клубу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

На думку букмекерської контори, у найближчому матчі більше шансів на перемогу у господарів матчу. Коефіцієнт на перемогу «Торпедо» в основний час становить 2,06, тоді як можливий успіх «Сибіру» оцінюється в 3,25. Не будемо виключати варіант з овертаймом, нічию наприкінці основного часу матчу цього разу букмекерська контора запропонувала з коефіцієнтом 3,90. Що стосується очікуваної ефективності, то тут 1xbet пропонує наступні котирування: Тотал більше (4,5) - 1,72, Тотал менше (4,5) - 2,10. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди вже вирішили головне завдання регулярного чемпіонату, гарантувавши собі вихід у плей-офф. Тягар відповідальності не тисне на хокеїстів, тому є всі передумови для відкритого хокею. Про це свідчить і статистика, нижній Новгород традиційно демонструє високу результативність у домашніх матчах, забиваючи в середньому більше трьох голів за матч. Наш прогноз: Тотал понад 4,5 з коефіцієнтом 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0