ЦСКА проти Торпедо. Боротьба за срібло триває

Останній ігровий тиждень регулярного чемпіонату КХЛ для столичних армійців стартує домашнім матчем проти ніжинського «Торпедо». Зустріч команд лідируючої групи Західної конференції відбудеться 20 лютого в Москві, на льоду Арени ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Торпедо

ЦСКА

Чинні володарі Кубка Гагаріна, столичні армійці, продовжують боротьбу за підсумкове друге місце конференції, втративши всі шанси наздогнати лідируючих одноклубників з Санкт-Петербурга. Армійців помітно підбив не найкращий старт у чемпіонаті, який одразу відкинув підопічних Сергія Федорова в середину турнірної таблиці. До екватора чемпіонату армійці набрали звичний темп, але наздогнати вічних конкурентів зі СКА не змогли. Тим не менш, армійці повернулися в групу лідерів, зосередившись на боротьбі за віртуальне срібло. Зараз у ЦСКА 86 очок і поточне четверте місце на Заході. У прямих конкурентів ярославського «Локомотива» і ніжинського «Торпедо» відповідно 88 і 87 очок, тоді як «залізничники» провели на два матчі більше.

Певне занепокоєння викликає нинішня форма армії. Після потужного відриву в середині чемпіонату столичний клуб дещо знизив оберти, лише за останні десять днів зазнавши трьох поразок. Причому двічі армійці програли на домашньому льоду (5-6 «Барису» і 1-4 «Локомотиву»), що не так часто траплялося з ЦСКА в останні роки. Чергова поразка сталася у виїзному матчі проти «Салавата Юлаєва», уфімці перемогли з рахунком 2:1. У решті матчів регулярного чемпіонату армійцям доведеться зіграти лише з «Локомотивом» і «Торпедо», результати цих поєдинків багато в чому стануть вирішальними в боротьбі за друге місце.

Торпедо

Головним відкриттям нинішнього чемпіонату слід визнати автозаводську команду. Одна з наймолодших команд КХЛ, очолювана тренером-дебютантом, без яскравих зірок у складі – особливих передумов для якісного прориву після минулорічного дев’ятого місця та невиходу в плей-офф не було. Нижньогородський клуб присоромив скептиків. Увесь сезон «Автомобіліць» залишався серед найкращих команд Західної конференції, знявши питання про вихід у плей-офф задовго до завершення регулярного сезону. Наразі «Торпедо» випереджає армійців у турнірній таблиці на одне очко.

У лютому «Торпедо» зіграло шість матчів, здобувши чотири з них перемоги. Знову варто відзначити атаку «Торпедо», в чотирьох виграних іграх автоводці закинули 17 шайб, по п'ять разів розстрілявши оборону «Сибіру» і «Салавата Юлаєва», чотири шайби були у воротах московського «Спартака». Торпедівці зайняли друге місце в чемпіонаті за кількістю забитих шайб, поступившись лише пітерському СКА на 190 голів.

ЦСКА проти Торпедо

Статистика

Неочікуваний факт, останні три сезони армійці стабільно програвали торпедівцям у домашніх матчах. Нинішній сезон не став винятком, 7 грудня у Москві «Торпедо» впевнено обіграло армійський клуб, вигравши з рахунком 4:2. Востаннє армійці перемагали вдома в березні 2020 року в першому раунді плей-офф Кубка Гагаріна. При цьому загальна статистика стикових матчів між цими командами поки що на користь армійського клубу. З 43 зіграних матчів ЦСКА виграв 29, залишивши Нижньому Новгороду 14 перемог.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на останні невдачі в домашніх матчах, букмекерська контора продовжує вірити в армійський клуб, ставлячи на перемогу ЦСКА коефіцієнт 1,82. На можливу перемогу «Торпедо» можна розраховувати 3,85, аналогічний коефіцієнт 4,1 і нічию наприкінці основного часу. Що стосується загального результату команд, то 1xbet пропонує наступні котирування: тотал більше (4,5) - 1,59, тотал менше (4,5) - 2,31. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

На кону друге місце в конференції, яке дає певну перевагу в перших раундах плей-офф. Обом командам потрібна перемога, тому про відсутність мотивації говорити не доводиться. Незважаючи на низку осічок в останніх матчах, ЦСКА залишається фаворитом майбутньої гри. Армійцям потрібно реабілітуватися перед своїми вболівальниками за останні домашні поразки, тому гра з прямим конкурентом – чудова можливість для цього. Наш прогноз на перемогу ЦСКА в основний час з коефіцієнтом 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0