Прогноз на матч Брендон Морено проти Олександра Пантохи

У 2016 році під час зйомок 24-го сезону TUF в турнірній сітці зійшлися двоє хлопців: Брендон Морено, який володіє титулом чемпіона WFF, і Алехандре Пантожа, який з гордістю носить пояс RFA. У тій боротьбі «Малюк-вбивця» зазнав поразки, а через два роки – знову помстився з ним. Але на UFC 290 9 липня у Морено буде останній шанс звести рахунки і, в той же час, захистити титул організації в найлегшій вазі. Чи впорається він із непохитним бразильцем?

Брендон Морено проти Алехандре Пантоха

Брендон Морено

Дворазовий чемпіон UFC у категорії до 57 кг, володар золота LFA і WFF, чорний пояс з BJJ – Брендон у свої 29 років пройшов усі кола пекла, в якому кував свій сталевий дух. З простого джитсера він перетворився на універсального бійця, який влаштував першу тетралогію UFC проти Фігейредо. Тіхуан провів серію боїв, які увійшли в аннали історії змішаних єдиноборств. Шість нагород за найкращі бої та виступи вечора є прямим доказом цього.

Сильні сторони

Брендон бездоганний у багатьох відношеннях. Він може проводити найважчі бої, приймати удари, але при цьому підтримувати високий темп, а головне, працювати в таких складних умовах. Його джеб став дієвою зброєю в боях, з подальшим введенням у гру двійок і трійок. І якщо раніше він наносив удари і просто працював корпусом, застоюючи на місці, то зараз використовує роботу ніг. І його задушливі прийоми – як вишенька на торті, не кажучи вже про хороші навички боротьби.

Слабкі сторони

Головна проблема Морено в тому, що він мексиканець - персонаж нікуди не дінеться, яким би вправним спортсменом ти не був. Він вміє сприймати удари, зривається від цього і готовий різати, навіть розуміючи, що в ці моменти не виривається. Мабуть, на даному етапі його кар'єри захист у трибуні є єдиним істотним недоліком, який призводить до плачевних наслідків.

Поточна форма і готовність бійця

Як згадувалося раніше, Брендону 29 років, і його поточний рекорд, якщо брати останні 5 боїв, складається з 4 зустрічей з Дейвсоном Фігейредо (2-1-1) і одного бою (до речі, це теж був бій-реванш). ) проти Каї Кара- Франції. До цього «Ассасин» пройшовся через Ройваль і Формігу, тому можна стверджувати, що він очистив дивізіон від його найсильніших представників. Морено бився ще в січні, він ще свіжий, навіть за важких поєдинків з Фігейредо, і, як завжди, його слід очікувати в оптимальній фізичній формі, особливо коли йдеться про такий реванш за поразки.

Брендон Морено проти Олександра Пантохи

Алехандре Пантоха

Другий номер рейтингу, гість з Ріо-де-Жанейро, є базовим майстром BJJ. Ще до того, як стати півфіналістом того самого TUF 24, він виграв телешоу AXS, де бійці RFA (де він був чемпіоном) билися проти представників Legacy FC. Пантоха – ще один збирач бонусів, і це за умови, що він бився з сильними топами, хоча за рівнем протистояння завжди був десь на крок від майбутнього побратима.

Сильні сторони

Алехандра, як і багато представниць Бразилії, віддає перевагу агресивному стилю бою. Він не дуже добре боксує, але б'є багато, хаотично і на всіх поверхах, тому його пресинг не залишає суперникам місця в клітці. А потім передача, вихід за спину, не поступається в швидкості Флешу, і задушливо. Тисни, бий, души - з таким девізом він виходить на бої.

Слабкі сторони

Знову і знову ми стикаємося з тим, що спортивна агресія призводить до просідання захисту. Саме в стойці Пантожа іноді з'їдає неприпустимо багато ударів, хоча добре їх тримає. Крім того, він вперше вступить у бій за 5 раундів, за умови, що останній раз йому доводилося битися майже рік тому.

Поточна форма і готовність бійця

«Канібалу» 33 роки, він виграв 4 з 5 поєдинків, останні роки програючи лише Аскару Аскарову. Метт Шнелл, Манель Кейп, Брендон Ройвал і Алекс Перес привели його до боротьби за титул. Однак попередні втрати від Дейвесона Фігейредо та Дастіна Ортіса виявили недоліки, над якими більше не працювали. про що ми говоримо? Все та ж крива удару і ставка на атаку суперника з атакуючим стилем. Але що буде, коли він зіткнеться з тим, хто все-таки вніс корективи в його недоліки, які він міг грати раніше?

Порівняльний аналіз

Морено має невелику, але все ж перевагу в антропометрії: 7 см в розмаху рук і 5 см у висоті. Якщо порівнювати їхню майстерність, то Брендон виглядає цікавіше в стенді, а Алехандре все ще небезпечніший на партері, завдяки своєму величезному досвіду в BJJ. Якщо він все ще тримає в голові мету розтрощити «Малюка-вбивцю», як це було в перших двох їхніх зустрічах, то даремно. Навіть якщо вони опиняться на землі, у будь-якому випадку нинішній Морено знайде, як відповісти на підступи бразильця. З огляду на це варто очікувати затяжного старту, адже після низки спроб зблизитися Пантоже доведеться шукати інші шляхи впливу.

Тут і почнеться злом - інакше він просто не вміє. З центру восьмикутника вона буде постійно переміщатися до сітки з подальшими спробами переходу. А на дистанції кардіонавантаження Брендона допоможуть почуватися впевненіше в цій позі. Швидше за все, розраховувати на судове рішення не варто, так як Алехандра цього не допустить: він або сам розірве ворога, або потоне в кисневому голодуванні, намагаючись це зробити. Тобто перемога бразильця, швидше за все, відбудеться перед початком 4-го раунду через помилку Морено (він ще майстер створювати драми), якщо ні, то добивання від мексиканця буде через раунд, максимум два, пізніше.

Брендон Морено проти Алехандре Пантоха Прогноз

Два терплячих, безкомпромісних і голодних бійці зустрінуться в клітці. Цей принциповий поєдинок дійсно має всі шанси не дійти до фінального гонгу. І якщо Алехандра не вдасться задушити Брендона, який «любить» потрапити на цей прийом, то чемпіон продемонструє йому свої швидкісні якості в стійці, і цікаві напрацювання у змішуванні ударів з різних позицій. Мабуть, одним з найкращих варіантів буде ставка на тотал раундів менше 4,5, але для більш ризикованих фанатів можна вибрати значення нижче (тотал менше (3,5)), тому що зіткнення обіцяє бути гарячим. У загальному заліку Морено має більше важелів впливу на суперників, оскільки більше не буде бездумно поїдати всі свої атаки. Подвійно цікаво, чи зіграють у цій зустрічі психологічні моменти. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Менше (4,5) за раундами / Перемога Брендона Морено

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0