ХК Сочі проти Спартака. Що цього разу покаже атака червоно-білих?

У наступну середу, 18 жовтня, хокейний клуб "Сочі" зіграє домашній матч зі столичним "Спартаком". Матч відбудеться у Великому палаці спорту.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ХК Сочі – Спартак

ХК «Сочі»

Сочинська команда дещо сповільнила свій переможний темп, який команда набрала у другій половині вересня. Певною мірою це пов'язано з трансферною політикою клубу, яка не дозволила зберегти свого найкращого бомбардира хорватського форварда Борну Рендуліча. Як старшого брата його взяв пітерський СКА, який після відходу Яшкіна в Казань відчував гостру потребу в таких хокеїстах. Марат Хуснутдінов пішов у зворотному напрямку, відверто нудьгуючи в Пітері. Ще один новачок останніх днів – канадський форвард Джеремі Бракко, який блискуче провів минулий сезон за «Барис», а в нинішньому чемпіонаті вибув з основного складу клубу з Астани.

Наставнику сочинської команди Дмитру Кокарєву потрібен час, щоб інтегрувати новачків в ігрові схеми клубу. Хуснутдінов вже забив гол у програному матчі проти ЦСКА, Бракко ще не виходив на лід, але цілком ймовірно, що він дебютує за новий клуб у грі проти «Спартака». Ще однією проблемою стала травма Матвія Мічкова, третього за результативністю гравця «Сочі» цього сезону. Його поява на льоду в найближчих матчах під питанням, що серйозно послаблює атакувальний потенціал південців. Зараз ХК «Сочі» продовжує лідирувати в турнірній таблиці, набравши 24 очки, посідаючи четверте місце на Заході.

Спартак

Червоно-білі продовжують радувати своїх уболівальників, довівши власну переможну серію до п'яти матчів. Важливою деталлю є те, що перемоги «Спартака» не є вимушеними, команда продовжує демонструвати суперрезультативний хокей, продовжуючи залишатися лідером чемпіонату за кількістю забитих м'ячів. Зараз команда забиває в середньому близько чотирьох голів за матч, хоча минулого сезону цей показник ледь перевищував два голи. І тут варто відзначити гру першої трійки атаки, повністю сформованої з новачків команди. Морозов, Голдобін і Порядін, які прийшли в команду влітку, просто рвуть Лігу, забивши між собою вже 29 голів. Голдобін лідирує в гонці бомбардирів чемпіонату, набравши вже 30 очок (14+16).

Характерно, що чинний чемпіон «Спартак» однаково добре грає як на домашньому льоду, так і на виїзді, набираючи 14 і 12 очок відповідно. Все це дозволяє червоно-білим впевнено бути серед найкращих команд Західної конференції; З 26 набраними очками «Спартак» посідає друге місце, поступившись трьома очками лідируючому ярославському «Локомотиву».

ХК Сочі проти Спартака

Статистика

Протягом останніх п’яти ігор «Спартак» постійно забивав принаймні 4 голи за гру. Індивідуальний тотал 2 більше (3,5) 2,09. При цьому захист «Сочі» не блищить і в домашніх іграх, пропускаючи в середньому по чотири голи за гру. У минулому сезоні «Спартак» зумів вивезти з Сочі два очки, обігравши господарів з рахунком 3:2. У вересні історія перевернулася на 180 градусів, і сочинці перемогли в Москві з тим же рахунком 3:2. Загалом у КХЛ суперники зустрічалися 29 разів, 14 перемог у сочинських хокеїстів, 15 разів сильнішим був «Спартак». Різниця шайб 72-65 на користь столичної команди.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на те, що Спартаку доведеться грати на виїзді, саме столичний клуб, на думку букмекера, має великі шанси на успіх - коефіцієнт на перемогу Спартака в основний час становить 2,11, а на перемогу ХК Сочі можна взяти за 3.05. Це суперництво не часто доходить до овертайму, тому на нічию в основний час пропонується такий коефіцієнт – 4,4. Щодо результативності, то букмекер не сумнівається, що матч буде багатим на голи: тотал більше (4,5) – 1,36, тотал менше (4,5) – 2,98. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Спартак» йде вгору, і в такому стані він цілком здатний обіграти будь-яку команду Ліги. Зовсім недавно в цьому переконалися і столичні армійці, і ніжинське «Торпедо». Стилістично сочинська команда ідеально підходить червоно-білим. Южани не грають від оборони, вважаючи за краще діяти першим номером, що дає «Спартаку» чудову можливість атакувати з ходу. У цьому компоненті столичний клуб виглядає помітно сильнішим за господарів, тож «Спартаку» цілком під силу вивезти з Сочі два очки. Наш прогноз – перемога «Спартака» в основний час з коефіцієнтом 2,11.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0