ЦСКА проти ХК Сочі. Володар Кубка Гагаріна проти найгіршої команди минулого сезону

Столичні армійці продовжать серію домашніх матчів грою проти хокейного клубу "Сочі". Зустріч відбудеться на льоду столичної Арени ЦСКА 28 вересня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – ХК Сочі

ЦСКА

Армійці поки не радують своїх уболівальників стабільними результатами, анітрохи не схожими на торішні, коли команда Сергія Федорова вдруге поспіль завоювала головний трофей сезону – Кубок Гагаріна. На це є об'єктивні причини; армійці повернулися з літньої відпустки пізніше інших команд, тому команда набирає ігрову форму під час офіційних матчів.

Наразі в багажі армійців більше поразок, ніж перемог. У стартових 10 матчах чемпіонату хокеїсти ЦСКА вже встигли програти 6 разів, а серед кривдників столичного клубу опинилися Куньлунь і Лада. При абсолютно нерезультативній лінії атаки армійців середня результативність команди становить 2,3 голи за гру, що помітно поступається минулорічним показникам. Івану Федотову важко повертатися у великий хокей після річної перерви. Колишній голкіпер збірної Росії за відсотком відбитих кидків займає лише 16-е місце в рейтингу КХЛ. Усі ці проблеми відображаються на турнірному становищі армійців, зараз ЦСКА посідає восьме місце на Заході, відстаючи від лідера на сім очок.

ХК Сочі

Дивно, але сочинці все ще випереджають більш титулованих армійців не тільки за кількістю набраних очок, а й за кількістю забитих м'ячів. Після минулорічної невдачі (підсумкове останнє місце, лише 11 перемог у 68 зіграних матчах, три різні тренери за сезон) сочинці та нинішній чемпіонат почали з двох поразок поспіль, одразу визначившись як потенційні невдахи. Але потім були дві виїзні перемоги над «Ак Барсом» 3:1 і «Локомотивом» 5:0, які вселили сочинським хокеїстам певну довіру. На даний момент сочинський клуб здобув безпрецедентну турнірну серію з п'яти перемог поспіль.

Гра команди вражає. У кожному з п'яти переможних матчів сочинці забивали не менше чотирьох голів за гру, в тому числі проти таких захисних команд, як ярославський "Локомотив" і новосибірська "Сибір". Серія перемог дозволила південцям зробити серйозний прорив у турнірі і тепер ХК «Сочі» з 12 набраними очками вже п'ятий на Заході, випереджаючи обидві армійці з Санкт-Петербурга та Москви.

ЦСКА проти ХК Сочі

Статистика

За весь час виступу ХК "Сочі" в КХЛ команді лише одного разу вдалося обіграти армійців у Москві. Це було в 2016 році, інші 14 ігор завжди були за ЦСКА. Звертає на себе увагу досить низька результативність «Сочі» на столичному льоду, у гостях проти ЦСКА середня результативність хокеїстів ХК «Сочі» дорівнює одній забитій шайбі в індивідуальному тоталі 2 менше (1,5) 1,97. «Сочі» — один із найкомфортніших клубів КХЛ для армійців. У 31 зіграному матчі ЦСКА здобув 30 перемог, з них 27 в основний час і лише одна перемога ХК "Сочі". Відповідно, різниця шайб також на користь столичної команди 121-36.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на те, що сочинці йдуть вище армійців у турнірній таблиці, явним фаворитом майбутнього матчу є столичні: перемога ЦСКА в основний час – 1.35, нічия – 5.4, перемога ХК «Сочі» – 6.4. Також, судячи з котирувань 1xbet, є велика ймовірність побачити результативний хокей у виконанні граючих команд: тотал більше (4,5) – 1,51, тотал менше (4,5) – 2,49. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сочинська команда вже серйозно здивувала хокейну спільноту, зумівши на виїзді обіграти таких грандів чемпіонату, як «Ак Барс» і «Локомотив». Зараз у нас в гостях чинний володар Кубка Гагаріна, який, судячи з результатів останніх матчів, почав набирати форму. Сочинцям буде складно брати очки в Москві, але з парою забитих м'ячів виїзна атака в нинішньому стані цілком здатна перемогти. Наш прогноз: HC Sochi Individual Total більше 1,5 з коефіцієнтом 1,84.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0