Локомотив проти Автомобіліста. Що покажуть команди на ярославському льоду?

Ярославська «Арена-2000» «Локомотив» наступної середи прийме черговий матч регулярного чемпіонату КХЛ. 27 вересня місцевий «Локомотив» зустріне на домашньому льоду гостей з Єкатеринбурга — хокейний клуб «Автомобіліст».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив» проти «Автомобіліста».

Локомотив

Головною проблемою залізничників на старті нинішнього чемпіонату є відсутність банальної стабільності, яка має бути стандартною для команди, яка ставить перед собою найвищі цілі. У стартовій грі чемпіонату «Локомотив» поступився вдома ніжинського «Торпедо» з рахунком 2:5, але наступні два матчі виграв з однаковим рахунком 3:2, по черзі обігравши вдома «Трактор» і СКА. Наступним суперником стала найгірша команда минулого сезону ХК «Сочі», і тут команда Ігоря Нікітіна здивувала всіх зі знаком мінус, зумівши поступитися вдома з рахунком 0-5. Далі було чотири перемоги поспіль, причому три з них – на виїзді. На домашньому льоду переможна серія була знову перервана. У грі з ЦСКА на табло довгий час був рівний рахунок 1:1, але наприкінці другого періоду залізничники пропустили другий гол,

Ця поразка викинула ярославський клуб за межі трійки лідерів. Зараз у "Локомотива" 12 очок із 18 можливих, що відповідає нинішньому п'ятому місцю на Заході. «Залізничники» вже традиційно є одними з найкращих команд Ліги за грою в обороні, але при цьому атака помітно кульгає. Маючи лише 21 забитий гол – за цим показником «Локомотив» поступається майже всім командам Західної конференції, випереджаючи лише безнадійного аутсайдера «Вітязь».

Автомобіліст

Якщо «Локомотив» у цьому сезоні ще не програв більше одного матчу поспіль, то «Автомобіліст» вже встиг потрапити у таку собі міні-кризу, програвши три гри поспіль. Невдалим виявився виїзд за маршрутом Челябінськ - Магнітогорськ, під час якого "Урал" спочатку поступився "Трактору" з рахунком 1:2, а потім двічі "Металургу" - 2:4 і 1:2. Перервати чорну смугу, що настала, вдалося в Уфі, в поєдинку проти місцевого «Салавата Юлаєва». Перемогу «Автомобілісту» принесла впевнена гра голкіпера Євгена Алікіна, який відбив 29 ударів і зберіг свої ворота в недоторканості, а також дебютний гол на старшому рівні Владислава Раздяконова, який став єдиним у тому матчі.

Виїзна перемога в Уфі дозволила «Автомобілісту» потрапити в п'ятірку кращих на Сході. З 12 набраними очками "Урал" посідає п'яте місце, відстаючи від лідируючого "Металурга" на чотири очки. Велика кількість травмованих не додає оптимізму вболівальникам «Автомобіліста». Так, до Ярославля команда поїхала без трьох основних захисників (Баранцев, Еберт, Блейкер), а також без молодого форварда Семена Кізімова.

Локомотив проти Автомобіліста

Статистика

Цікавий факт: в останніх п’яти домашніх матчах «Локомотива» проти «Автомобіліста» залізничники забили гостям лише два голи, тричі залишивши домашній лід без голів. Обидві команди заб'ють – Ні 4.7. Загалом, судячи зі статистики останніх сезонів, «Автомобіліст» є одним із найнезручніших суперників «Локомотива» в Лізі. Востаннє «Локомотив» перемагав «Урал» у сезоні 2017/18, відтоді всі наступні 9 матчів незмінно завершувалися на користь «Автомобіліста».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на не найвидатнішу статистику особистих зустрічей, букмекерська контора в найближчому матчі все ж на боці «Локомотива», пропонуючи перемогу господарів в основний час з коефіцієнтом 2,1. Для порівняння, можливий успіх «Автомобіліста» можна прийняти за 3,2, нічия з подальшим овертаймом ставиться з коефіцієнтом 4,1. І традиційно в грі за участю «Локомотива» букмекер не ризикує з котируваннями на тотал забитих м’ячів, встановлюючи приблизно співставні коефіцієнти в обидві сторони: тотал більше (4,5) – 1,91, тотал менше (4,5) – 1,89. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Локомотив» після прикрої поразки від ЦСКА переповнений настроєм реваншу, і в майбутньому матчі залізничники мають чудову нагоду поквитатися з «Автомобілістом» за ту прикру осічку. «Автомобіліст» помітно занепав фізично, а також команда втратила відразу трьох основних захисників, яким просто немає рівноцінної заміни. Наш прогноз – перемога «Локомотива» в основний час з коефіцієнтом 2,1.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0