Динамо Мінськ – Ак Барс. Дмитро Квартальнов проти своєї колишньої команди

У вівторок, 26 вересня, мінське «Динамо» вдома зіграє з одним із фаворитів чемпіонату казанським «Ак Барсом». Гра відбудеться на льоду Мінськ-Арени.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Мінськ – Ак Барс

Мінське «Динамо»

Головним трансфером мінчан у літнє міжсезоння стало не посилення складу, а на тренерську лаву. Дмитро Квартальнов, який є рекордсменом Ліги серед тренерів за кількістю здобутих перемог, повертається у великий хокей після річної перерви. Додаткову інтригу в майбутній матч додає той факт, що останнім клубом Квартальнова був «Ак Барс», де нинішній наставник мінчан пропрацював три повних сезони.

Очікувати миттєвого дива від мінчан з приходом титулованого наставника було б надто наївно, тому оцінити роботу Квартальнова можна буде на відстані. Мінська команда розпочала чемпіонат із двох виїзних перемог, серед яких найвідоміша поразка від «Витязя» з рахунком 7:0. Але потім пішла чорна смуга з чотирьох поразок поспіль, в тому числі від казанського «Ак Барса». Певною мірою мінчани стали жертвою календаря, який змусив «Динамо» стартові шість матчів чемпіонату проводити на виїзді. Повертаючись додому, мінчани поступилися ярославському «Локомотиву» з рахунком 1:4, а потім взяли два очки, обігравши «Витязь» з рахунком 3:2. Таким чином, зараз «Динамо» посідає лише десяте місце на Заході з 8 набраними очками.

Ак Барс

Казанський клуб, нехай і без особливого блиску, але впевнено набирає очки на старті сезону. Домашню осічку в грі з ХК «Сочі» легко можна віднести до банальної недооцінки; Чергова поразка сталася на виїзді в Уфі проти «Салавата Юлаєва». У матчах, що залишилися, казанська команда взяла два очки, щоправда, двічі довелося робити це поза основним часом. В овертаймі вони обіграли мінчан, переможний гол забив Семенов, а також в овертаймі перемогли підмосковний «Витязь», завдяки точному удару Вадима Шипачова.

Зараз «Ак Барс» посідає друге місце в турнірній таблиці Східної конференції, маючи в активі 14 очок із 18 можливих. Відставання від лідера Сходу «Магнітогорського Металурга» мінімальне – два очки, а «Барси» зіграли на матч менше, тому команди знаходяться на одному рівні за втраченими очками. Варто відзначити, що в найближчу поїздку «Ак Барс» їде не в оптимальному складі. У списку травмованих Казаня - Войнов, Галімов і Свєчніков.

Динамо Мінськ – Ак Барс

Статистика

Чотири останні стикові матчі між мінським «Динамо» і казанським «Ак Барсом» завершилися нічиєю в основний час; для визначення переможця знадобився овертайм. Команди порівну розділили перемоги в цих матчах, у кожного з суперників було по два результативних овертайму. Поїздка до Мінська для Bars останніми роками не була чимось надзвичайно складним; з десяти останніх виїзних матчів «Ак Барс» сім разів перемагав «Динамо». Загальна статистика взаємовідносин цих двох клубів у КХЛ також на користь «Ак Барса». З 30 зіграних матчів «Барс» виграв 21, а мінчани перемогли в 9 зустрічах. Відповідно, різниця м’ячів також на користь «Ак Барса» 104-74. У нинішньому чемпіонаті суперники зустрілися 12 вересня в Казані, і господарі тиснули на мінчан,

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на гостьовий статус матчу, фаворитом букмекерів є «Ак Барс», коефіцієнт на перемогу якого становить 1,97. Ви можете зробити ставку на іншу нічию з коефіцієнтом 4,4; варіант з перемогою «Динамо» в основний час можна взяти за 3,4. Судячи з котирувань 1xbet, експерти очікують результативної гри від граючих команд: тотал більше (4,5) – 1,55, тотал менше (4,5) – 2,39. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

На початку сезону мінчани виглядають абсолютно сирою командою, і в першу чергу це стосується гри в обороні. Команда пропускає в середньому близько чотирьох голів за матч, а позитивної динаміки в плані покращення гри в захисті поки немає. Зараз в гості приїжджає «Ак Барс», який має одну з найпотужніших ліній атаки в Лізі. Наш прогноз: індивідуальний тотал Ак Барс більше 2,5 з коефіцієнтом 1,66.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0