Ак Барс – Салават Юлаєв. Хто виявиться сильнішим у легендарному Грін Дербі?

Черговий ігровий тиждень у КХЛ завершується знаковим протистоянням «Ак Барс» – «Салават Юлаєв». Друге в цьому сезоні «Грін-дербі» пройде в Казані, на льоду місцевої «Татнефть Арени». Зустріч відбудеться 24 вересня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ак Барс» – «Салават Юлаєв».

«Ак Барс»

З перших же ігор чемпіонату казанський клуб впевнено підтверджує свою репутацію одного з головних фаворитів турніру. У «Барса» є все для чемпіонства – по-справжньому сильний склад, де в кожній лінії цілий розсип зірок, досвідчений тренер, який з тим же «Ак Барсом» вже тричі вигравав Кубок Гагаріна. Уже в стартовій грі чемпіонату столичні армійці були обіграні на виїзді з рахунком 5-2, таким чином казанці взяли своєрідний реванш за поразку у фіналі минулорічного Кубка Гагаріна.

Були осічки. Першу поразку в чемпіонаті «Барс» зазнав у домашньому матчі проти найгіршої команди за підсумками минулого чемпіонату — «Сочі». Певною мірою вплинула банальна недооцінка суперника; казанська команда провела гру з переважною перевагою, але в підсумку примудрилася поступитися з рахунком 1-3. Чергова поразка сталася в гостях в Уфі, де «Барси» у запеклій боротьбі поступилися місцевому «Салавату Юлаєву» з рахунком 2:3. В іншому у Барса все йде добре; у восьми зіграних матчах команда здобула шість перемог, набравши 12 очок із 16 можливих. Цей результат дозволив «Ак Барсу» посісти друге місце в Східній конференції, відставши від лідируючого «Металурга» на три очки. Щодо втрат особового складу,

Салават Юлаєв

Уфимці відстають від казанського клубу на два очки, зігравши на матч менше. Так само, як і «Ак Барс», у «Салавата» залишилися ті ж дві поразки, обидві з однаковим рахунком 1:2. Спочатку уфимці невдало поїхали в Єкатеринбург, програвши там місцевому «Автомобілісту», а потім з тим же футбольним рахунком 1:2 поступилися вдома магнітогорському «Металургу». Перемог стало помітно більше; Команда Віктора Козлова виграла п'ять із семи матчів, посівши таким чином четверте місце в турнірній таблиці Східної конференції.

Збентежить досить низька результативність «Салавата» в поточному сезоні. Уфимці ледве дотягують до позначки 2,5, хоча останні кілька сезонів «Салават Юлаєв» асоціюється у хокеїстів з атакувальним стилем гри. На допомогу приходить захист, де варто відзначити чудову гру голкіпера Олександра Самонова, який є одним з кращих за відсотком відбитих ударів у Лізі. Серед втрат варто звернути увагу на травму перспективного форварда Данила Алаликіна, який провів лише два матчі цього сезону.

Ак Барс – Салават Юлаєв

Статистика

Цікава деталь: в останніх шести домашніх матчах проти «Салавата Юлаєва» «Ак Барс» стабільно забиває рівно два голи, а в чотирьох випадках цього було достатньо для перемоги. Буквально десять днів тому ці команди вже зустрічалися в рамках чемпіонату і той матч, що проходив в Уфі, завершився на користь господарів, які перемогли з рахунком 3:2. Всього в КХЛ «Ак Барс» і «Салават Юлаєв» зустрічалися 92 рази. 49-43, попереду за кількістю перемог казанський клуб.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У майбутньому матчі букмекерська контора виступає на боці господарів, виставляючи на перемогу «Ак Барса» в основний час коефіцієнт 1,79. Для порівняння, перемога «Салавата» пропонується з коефіцієнтом 4,1, аналогічний коефіцієнт 4,4 на нічию в кінці основного часу. Щодо очікуваних результатів, то фахівці 1xbet пропонують наступні котирування: тотал більше (4,5) – 1,77, тотал менше (4,5) – 2,04. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Навряд чи «Ак Барс» дозволить собі вдруге поспіль програти головному супернику, тим більше, що грати доведеться на рідній арені, перед своїми вболівальниками. У той же час Казані буде непросто; «Салават», як і в нинішньому сезоні, надзвичайно закрита команда, яка грає в оборонний хокей з упором. Чекаємо ще одну «футбольну» версію, з мінімальною перемогою більш зіркової команди. Наш прогноз – перемога Ак Барса + Тотал менше 5,5 з коефіцієнтом 2,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0