Северсталь - Металург. Що покаже лідер чемпіонату на виїзді?

У суботу, 23 вересня, в Череповці відбудеться черговий матч регулярного чемпіонату КХЛ. В гості до місцевої «Северсталі» приїдуть лідери чемпіонату, хокеїсти магнітогорського «Металурга».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Северсталь» проти «Металург».

«Северсталь»

«Северсталь» вчиться жити без Андрія Разіна, харизматичного наставника, який незмінно очолював череповецький клуб останні п'ять сезонів. З Разіним «Северсталь» тричі виходила в плей-офф, але так і не змогла пройти перший раунд. Зараз клуб очолює Андрій Козирєв, який має великий досвід роботи асистентом. Крім головного тренера, в міжсезоння команда втратила шведського захисника Робіна Преса, який, незважаючи на своє амплуа, став одним з найрезультативніших гравців «Северсталі» минулого сезону. Замість нього викликають канадця Марка Барберіо, який прийшов до Череповця з мінського «Динамо».

Поки що поточні результати клубу залишаються приблизно на рівні минулого сезону. «Северсталь» дає віддачу в іграх проти суперників свого рівня, але на тлі фаворитів чемпіонату все одно виглядає неспроможно. Так, черепівчани змогли обіграти "Витязь" 3:0 і ХК "Сочі" 6:3 і "Нафтохімік" 5:3, але при цьому поступилися пітерському СКА 1:4 і столичному "Спартаку" 4:6. Набравши на старті сезону 7 очок з 14 можливих, «Северсталь» наразі посідає проміжне сьоме місце на Сході, програючи лідеру ці ж сім очок.

Металург

Також цього літа у Магнітогорську змінився головний тренер, який відправив у відставку Іллю Воробйова. І тут ми підходимо до головної інтриги цього протистояння – наставником «Металурга» став Андрій Разін, який протягом останніх п’яти років був своєрідним обличчям «Северсталі». Разом з Разіним до «Уралу» приєднався і кращий захисник «Северсталі» за підсумками минулого сезону Робін Пресс.

Поки що запрошення Разіна до Магнітогорська виглядає цілком виправданим. Поступившись у стартовій грі чемпіонату на виїзді «Автомобілісту» з рахунком 2:3, «Металург» пішов до серії з п’яти перемог поспіль, вдруге оступившись лише в домашньому поєдинку з «Ладою» 1:3. Їм довелося реабілітуватися за домашню поразку перед своїми вболівальниками у двох іграх поспіль проти «Автомобіліста», і хокеїсти «Металурга» впоралися з цим на відмінно. Дві перемоги 4-2 і 2-1, а «Металург» з 15 набраними очками став першим не тільки на Сході, а й очолив підсумкову турнірну таблицю нинішнього чемпіонату.

Северсталь - Металург

Статистика

За останні шість матчів проти «Металурга» «Северсталь» забила не менше трьох голів у ворота суперника, індивідуальний загальний результат 1 більше (2,5) 1,88. Останнім часом поїздка до Череповця стала справжнім випробуванням для «Металурга». У сезоні 2021/22 «Урал» поступився «Северсталі» з рахунком 2-5; різниця склала ті ж три м'ячі минулого сезону, коли черепівці перемогли одного з фаворитів чемпіонату з рахунком 4:1. Загалом у КХЛ суперники зустрічалися 29 разів. Помітна перевага за перемогами на стороні "Металурга" - 18 проти 11, різниця м'ячів також на користь уральського клубу 87-75.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на те, що «Металург» приїжджає в Череповець лідером чемпіонату, 1xbet не виділяє явного фаворита в цьому протистоянні, залишаючи кожному з суперників приблизно рівні шанси на перемогу в основний час: перемога «Северсталі» — 2,6, перемога «Металурга» — 2,35. Судячи зі статистики, кожна четверта гра між цими командами закінчується поза основним часом; ви можете зробити ставку на іншу нічию з коефіцієнтом 4,3. Що стосується загального результату команд, то котирування такі: тотал більше (4,5) – 1,45, тотал менше (4,5) – 2,65. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Чекаємо першого повернення Андрія Разіна в Череповець на посаді тренера команди, яка є суперником «Северсталі», що лише додає додаткової інтриги цьому протистоянню. «Северсталь» входить до п'ятірки найгірших команд за рівнем гри в обороні, пропускаючи в середньому близько чотирьох голів за матч. Череповчани намагаються компенсувати недоліки в обороні активною грою перед чужими воротами, і час від часу їм це вдається. Все йде до того, щоб гра була відкритою, з великою кількістю забитих голів. Наш прогноз: Тотал понад 5,5 з коефіцієнтом 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0