Салават Юлаєв - Автомобіліст. Що покажуть команди на уфімському льоду?

Представники Східної конференції Салават Юлаєв і Автомобіліст проведуть стиковий матч в Уфі 22 вересня в рамках регулярного чемпіонату КХЛ. Гра пройде на льоду «Уфа Арени».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Салават Юлаєв проти Автомобіліста

Салават Юлаєв

Головна новина останніх днів із табору уфімського клубу - підписання американського форварда Джоша Ліво, який за свої тридцять років встиг зіграти 265 матчів у НХЛ, виходячи на лід за такі клуби, як Торонто, Ванкувер, Калгарі та Кароліна. Фактично Ліво повинен замінити в Салаваті канадця Хо-Санга, який відверто провалився в уфімському клубі. Надалі Ліво має створити забійну комбінацію зі своїм земляком Олександром Хмелевським, який нині є найкращим бомбардиром клубу.

«Салавату» вкрай потрібен гольовий форвард, адже на старті чемпіонату середня результативність уфимців ледве перевищує два забиті голи за матч, що є досить посереднім результатом. Захист приходить на допомогу; Команда Віктора Козлова пропустила 10 м'ячів у шести матчах, що на даний момент є найкращим результатом у Лізі. Зараз Салават Юлаєв йде лише сьомим на Сході, набравши 8 очок із 12 можливих. Наступний матч уфимці пропустять з форвардом Данилом Алаликіним, який отримав травму на старті чемпіонату.

Автомобіліст

Уральський клуб також має свої втрати. Автомобіліст відправився в столицю Башкирії без двох хокеїстів основної команди. Ключовий захисник Джейсі Блейкер отримав травму в невдалій грі в Челябінську, де «Автомобіліст» поступився місцевому «Трактору» з рахунком 1:2. Інший захисник, американець Нік Еберт, у цьому сезоні ще не виходив на лід, продовжуючи процес відновлення після травми. Хорошою новиною, яку варто відзначити, є повернення в стрій форварда Анатолія Голишева, який не виходив на лід в останніх трьох матчах.

У турнірній таблиці Східної конференції сусідять «Автомобіліст» і «Салават Юлаєв»; «Урал» йде шостим з 9 очками, але зіграв на два матчі більше. Нинішня виїзна серія складається для «Автомобіліста» вкрай невдало, під час якої підопічні Миколи Заварухіна вже програли два матчі поспіль. Перша осічка сталася в грі з «Трактором» 1:2, а потім «Автомобіліст» також програв на виїзді магнітогорському «Металургу» 2:4.

Салават Юлаєв - Автомобіліст

Статистика

У цьому сезоні «Салават Юлаєв» не пропускав більше двох голів за гру. Про це свідчить і гра «Автомобіліста» в останніх стиках проти «Уфи». З сезону 2021/22 уральці не забивали більше двох голів за гру проти «Салавата Юлаєва» в останніх шести зустрічах Індивідуальний Тотал 2 менше (2,5) 1,78. У минулому сезоні обидві гри цих команд в Уфі пройшли за схожим сценарієм. Обидві гри завершилися нічиєю в основний час, результат був однаковий 2:2, але в овертаймі двічі «Салават Юлаєв» брав перевагу. Цього сезону суперники вже грали в Єкатеринбурзі, і той матч завершився перемогою господарів з рахунком 2:1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У майбутньому матчі букмекерська контора віддає невелику перевагу господарям поля, виставляючи на перемогу «Салавата» в основний час коефіцієнт 2,32. Для порівняння, можливу перемогу «Автомобіліста» можна оцінити з коефіцієнтом 2,75, чергову нічию в основний час – 4,1. Цікаво виглядають котирування базових показників КХЛ. Цього разу 1xbet пропонує такі коефіцієнти: тотал більше (4,5) – 1,59, тотал менше (4,5) – 2,31. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди далекі від ідеальної форми, і в першу чергу це стосується креативності. Обидві команди, навіть за мірками КХЛ, не можуть похвалитися високою результативністю, роблячи серйозний акцент на дії в обороні. Навряд чи хтось із суперників кардинально змінить схему гри на цей поєдинок, тому великої кількості голів у цьому матчі очікувати не доводиться. Наш прогноз – загальне менше (5,5) з коефіцієнтом 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0