Витязь – Спартак. Чи варто очікувати результативної гри від команд?

Аутсайдер Західної конференції підмосковний «Вітязь» 14 вересня на домашній арені прийме столичний «Спартак».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Вітязь» – «Спартак».

Витязь

Керівництво підмосковного клубу в літнє міжсезоння здивувало багатьох рішенням змінити тренерський штаб. Рішення не продовжувати контракт з В'ячеславом Буцаєвим виглядає подвійно дивним, враховуючи минулорічні результати "Витязя", який провів найкращий сезон за час перебування в КХЛ. Фігура нового тренера підмосковного клубу виглядає суперечливо. Олександр Зав'ялов не має досвіду самостійної роботи на посаді головного тренера, останні сезони провів асистентом у «Торпедо», «Амурі», «Нафтохіміку», «Тракторі», «Ак Барсі» та «Витязі».

Поки що такі управлінські експерименти не принесли очікуваних результатів. Витязь провалився на старті сезону, одразу опустившись на дно турнірної таблиці Західної конференції. Лише два очки набрано з десяти можливих при одній перемозі, здобутій в серії буллітів у поєдинку з «Адміралом». Чотири поразки, серед яких варто відзначити домашнє фіаско в матчі з мінським «Динамо», коли «Витязь» примудрився поступитися з рахунком 0:7. Якщо найближчим часом команда не почне набирати очки, то відставка Зав'ялова виглядатиме логічним вирішенням нинішньої проблеми.

Спартак

Червоно-білі серйозно перезавантажилися після минулорічної невдачі, коли за підсумками регулярного сезону команда буквально вилетіла з кубкової вісімки, опинившись без плей-оф. Головним тренером призначили Олексія Жамнова, який здобув зі збірною срібло на Олімпіаді-2022. Відбір теж пройшов з плюсиком. Ряди червоно-білих поповнили такі серйозні, за мірками КХЛ, хокеїсти, як Голдобін, Бурмістров, Порядін, Чайковський, Морозов. Буквально днями був підписаний річний контракт з американським захисником Джоуї Кіном, який став найкращим захисником команди минулого сезону. Втрата Олександра Хохлачова була досить несподіваною; Кращий бомбардир КХЛ «Спартака» буквально за кілька днів до старту сезону перебрався в хабаровський «Амур».

Поки що старт «Спартака» в нинішньому чемпіонаті викликає неоднозначні враження. З одного боку, радує гра команди (16 забитих м’ячів – третій результат у Лізі, Голдобін – найкращий бомбардир чемпіонату з шістьма забитими м’ячами), з іншого – постійні проблеми в обороні; в кожному з чотирьох зіграних матчів «Спартак» пропустив не менше трьох голів. На даний момент «Спартак» має дві перемоги (над «Северсталлю» 6-4 і «Амуром» 5-3), при двох поразках (від «Куньлуня» 3-4 і «Адмірала» 2-6) і посідає на Заході восьме місце.

Витязь – Спартак

Статистика

За останні три сезони «Витязь» не зміг забивати «Спартаку» на домашньому льоду в офіційних матчах більше двох голів. У минулому сезоні команди зустрічалися чотири рази в рамках регулярного чемпіонату – три перемоги над «Витязем» 5:1, 2:1 і 1:0, один раз переміг «Спартак» з рахунком 4:1. У серпні команди двічі зустрічалися під час передсезонних зборів і обидва рази «Спартак» виявився сильнішим, перемігши з рахунком 2:0 і 3:2.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Провальний початок сезону підмосковної команди вплинув на букмекерські котирування і тепер коефіцієнт на перемогу «Витязя» в домашньому матчі становить 4. Варіант з перемогою «Спартака» в основний час можна прийняти за 1,62, можливу нічию з овертаймом — пропонує 1xbet з коефіцієнтом 4,5. Проблеми обох команд у захисті не залишилися поза увагою букмекерів: тотал більше (4,5) – 1,51, тотал менше (4,5) – 2,49. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

На старті сезону «Витязь» виглядає повністю розібраним, і це стосується дій команди як в захисті, так і в атаці. У порівнянні з підмосковною командою краще виглядає «Спартак», який нівелює власні проблеми в захисті результативною грою в атаці. Це має стати вирішальним у майбутньому матчі; Натхненна атака «Спартака» має принести перемогу червоно-білим. Наш прогноз – перемога «Спартака» в основний час з коефіцієнтом 1,62.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0