Торпедо проти Адмірала. Чия ігрова філософія буде сильнішою?

Несподіваний лідер Західної конференції ніжинський "Торпедо" 12 вересня проведе домашній матч проти представників Далекого Сходу - хокейного клубу "Адмірал" з Владивостока.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Торпедо проти Адмірала

Торпедо

Ігоря Ларіонова продовжує дивувати хокейну громадськість. Очолити клуб КХЛ без великого тренерського досвіду, маючи під рукою середню команду, і всього за один сезон створити оригінальну команду зі своєю філософією гри – такий результат заслуговує на повагу. Ларіонов нічого не міняв у моделі гри, яка працювала і приносила свої плоди, все ще зосередившись на атакуючій грі. Вже за підсумками минулого сезону «Нижній Новгород» став третім у Лізі за кількістю забитих м’ячів із середнім показником по три голи за матч. На старті нинішнього сезону цей показник уже досяг п'яти забитих м'ячів за матч, що говорить про правильний вектор розвитку клубу.

Водночас не можна сказати, що автовиробникам пощастило з календарем на старті сезону. Перші два матчі чемпіонату "Торпедо" провело проти грандів Західної конференції - пітерського СКА та ярославського "Локомотива". Ідеальний результат, дві перемоги (5-2 над «Локомотивом» на виїзді та 4-3 вдома проти СКА), і перемоги заслужені; обидва поєдинки ніжинська команда провела з позиції сили, зігравши першим проти фаворита. Третю перемогу в чемпіонаті здобули вдома над мінським «Динамо». Далека від ідеалу гра в обороні (чотири пропущених голи) була сповна компенсована результативними діями в атаці (шість забитих голів). У результаті перемога з рахунком 6:4 і Торпедо очолює турнірну таблицю Західної конференції, маючи 100% результат у трьох зустрічах.

Admiral

Хоча минулого сезону автовиробники здивували всіх своєю атакуючою грою, Admiral дотримувався кардинально протилежної ігрової філософії, покладаючись на надійну гру в захисті. Команда Леоніда Тамбієва стала другою в Лізі за кількістю пропущених м'ячів, пропускаючи в середньому по два голи за матч. У стартових матчах нинішнього чемпіонату суттєвих змін у структурі гри «Адмірала» немає; це все та ж гра, що і друга, з акцентом на контратакуючому хокеї.

У стартовій грі з ЦСКА, яку далекосхідці провели в Москві, така тактика не спрацювала. Їм не вдалося стримати потужну атаку армійців, і в підсумку «Адмірал» поступився з рахунком 1:4. Але наступні два матчі, які «Адмірал» теж провів на виїзді, вже принесли команді очки. Спочатку «моряки» зіграли з «Витязем» 1:1, поступившись команді Московської області лише в серії буллітів, а потім здобули впевнену перемогу над московським «Спартаком» з рахунком 6:2. Зараз команда має три очки та проміжне восьме місце на Сході.

Торпедо проти Адмірала

Статистика

Вже 12 ігор переможець у цій парі визначається за підсумками основного часу - овертайму немає 1.21. Всього за час перебування в КХЛ «Адмірал» провів у Нижньому Новгороді вісім офіційних матчів, при цьому чотири рази зумів обіграти господарів поля. Востаннє таке було в минулому сезоні, коли «Адмірал» був сильнішим з рахунком 3:1. Загалом в історії стосунків цих двох команд 17 зустрічей, 8 перемог «Торпедо», 9 — «Адмірала». При цьому різниця м'ячів на користь ніжинців - 43-37. У серпні команди зійшлися в контрольному матчі в рамках передсезонної підготовки і цей матч дістався «Адміралу», який переміг з рахунком 2:1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Судячи з котирувань букмекера, шанси господарів на перемогу в матчі значно вищі: перемога Торпедо – 1,71, проти перемоги Адмірала – 4,1. Лише двічі за всю історію зустрічей команди досягали овертайму; Ви можете зробити ставку на нічию, таку рідкість для цього суперництва, за 4,7. Що стосується сумарної результативності команд, то 1xbet пропонує такі коефіцієнти: тотал більше (4,5) – 1,51, тотал менше (4,5) – 2,49. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нас чекає зустріч двох команд з абсолютно різними концепціями гри. Якщо торпедівці, незалежно від статусу суперника, завжди грають самостійно, з серйозним ухилом в атаку, то адмірал дотримується діаметрально протилежного стилю. У битві двох ігрових філософій давайте перейдемо в атаку. Зараз на ходу «Торпедо», що вкотре доводять переможні матчі проти фаворитів чемпіонату «Локомотива» та СКА. Наш прогноз – перемога Торпедо в основний час з коефіцієнтом 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0