Витязь проти Адмірала. Чим завершиться домашня серія ігор підмосковного клубу?

Підмосковний "Витязь" завершує триматчеву серію домашніх ігор зустріччю з представником Далекого Сходу - "Адміралом". Гра пройде в Балашихі 6 вересня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Витязь проти Адмірала».

Витязь

Минулий сезон став найкращим в історії «Витязя», тим більш несподіваним виглядає рішення керівництва клубу не продовжувати контракт із головним творцем минулорічного успіху В’ячеславом Буцаєвим. Ще однією несподіванкою стало призначення головним тренером Олександра Зав'ялова, який у свої 53 роки не став вище асистента. Ще однією проблемою для підмосковного клубу можуть стати досить серйозні зміни в лінії атаки. Команду залишили Старков, Зінченко, Граовац, Рассказов, які забили третину всіх голів клубу в минулому сезоні.

Проблеми в атаці яскраво проявилися вже в ході серпневих контрольних матчів. Ефективність команди впала в середньому до 1,5 гола за матч, хоча навіть у минулому сезоні цей показник був на рівні трьох голів. Перший офіційний матч сезону лише підтвердив ці побоювання. Витязь забив два голи, відзначилися Галузін і Яремчук, але підмосков'яни пропустили 4 голи. Причому до середини другого періоду «Вітязь» вів 2:0, але потім «Амур» активізувався і відправив у ворота господарів 4 м’ячі без відповіді.

Адмірал

Моряки стали великим хітом минулого сезону з відносно скромним бюджетом, традиційними географічними проблемами, фінішувавши сьомим на Сході в регулярному сезоні та пробившись до другого раунду плей-офф вперше в своїй історії. У кубку був обіграний набагато титулованіший колектив нашого чемпіонату «Салават Юлаєв». Тепер очікується, що адмірал зробить наступний крок вперед, але зробити це буде дуже важко. У міжсезоння клуб втратив лідера, чеського захисника Лібора Шулака, якому просто немає повноцінної заміни в складі.

Свій літній табір «Адмірал» розпочав з перемоги на престижному Sochi Cup, під час якого моряки обіграли СКА з рахунком 3:2, молодіжну збірну Росії — 2:1 і господарів з ХК «Сочі» — 5:0. Стилістично команда не змінилася. Леонід Тамбієв не відступає від своїх ігрових принципів, зосередившись на грі в оборонному хокеї. У минулому сезоні «Адмірал» став другим у Лізі за кількістю пропущених голів; на сочинському турнірі далекосхідці знову стали кращими в грі в захисті.

Витязь проти Адмірала

Статистика

В останніх трьох матчах цих суперників командам не вистачило 60 хвилин для визначення переможця, і гра пішла в овертайм Овертайм Так 3.6. Також варто відзначити, що «Адмірал» непогано грає в Балашихі, зумівши виграти чотири з 9 виїзних матчів. У минулому сезоні обидва матчі завершилися з однаковим рахунком 3:2, з таким рахунком «Витязь» переміг у Балашихі, на що «Адмірал» відповів точно такою ж перемогою у Владивостоці. Загальна статистика зустрічей у КХЛ між «Витязем» і «Адміралом» така – 18 зіграних ігор, 7 перемог «Витязя», 11 перемог «Адмірала», різниця м’ячів 52-41 на користь далекосхідців.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Рідкісний випадок, коли букмекер оцінює шанси на перемогу в основний час кожної з команд з абсолютно однаковим коефіцієнтом - 2,55. Враховуючи відносну рівність команд, висока ймовірність нічиєї, 1xbet пропонує аналогічний сценарій з коефіцієнтом 3,85. Граничний тотал КХЛ у 4,5 голи цього разу представлений у таких лапках: тотал більше (4,5) – 2,06, тотал менше (4,5) – 1,75. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Є дві команди, схема гри яких багато в чому схожа. І «Витязь», і особливо «Адмірал» вважають за краще грати другим номером, акцентуючи увагу на грі в обороні. У минулому сезоні обидві команди були одними з найбільш «масових» команд Ліги, вкрай рідко радуючи вболівальників великою кількістю забитих голів. У поточному сезоні серйозних змін поки не спостерігається. Наш прогноз: Тотал менше 4,5 з коефіцієнтом 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0