Витязь – Нафтохімік. Чи продовжить підмосковний клуб переможну серію?

Наступний ігровий тиждень регулярного чемпіонату КХЛ завершиться для «Витязя» домашнім поєдинком проти нижньокамського «Нафтохіміка». Зустріч відбудеться 5 лютого в Балашихі.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Вітязь» – «Нафтохімік».

Витязь

Своєю грою в останніх матчах регулярного сезону підмосковний «Витязь» зробив серйозну заявку на потрапляння в кубкову вісімку. Серйозне зниження результатів, яке трапилося з підмосковним клубом в середині сезону, не стало фатальним. Тренерському штабу В'ячеслава Буцаєва вдалося внести необхідні корективи в гру, і після новорічних свят команда знову заграла, досить регулярно набираючи очки. Зараз Витязь комфортно влаштувався на шостій позиції Західної конференції, не маючи особливих шансів піднятися, але при цьому створюючи пристойне відставання від переслідувачів. Прямими конкурентами «Витязя» за місце в плей-офф є три клуби – «Динамо» Мінськ, «Северсталь» і «Спартак». Зі столичного «Спартака», який зараз займає лише 9 позицію,

Що стосується нинішньої форми підопічних В'ячеслава Буцаєва, то тут все досить оптимістично. В останніх 10 матчах «Витязь» набрав 16 очок, що є найкращим результатом серед усіх команд Західної конференції в цьому турнірному сегменті. Справедливості заради варто відзначити, що волею календаря чотири з цих 8 перемог підмосковний клуб здобув над головним аутсайдером нинішнього чемпіонату ХК «Сочі».

Нафтохімік

Якщо «Витязь» практично гарантував собі участь у кубковій весні, то для «Нафтохіміка» плей-офф фактично стартував уже зараз. Це пов’язано з надзвичайною щільністю в нижній частині турнірної таблиці Східної конференції, де на одне вільне місце в плей-офф порівну претендують чотири команди, одна з яких – нижньокамський «Нафтохімік». На даний момент заповітний восьмий рядок займає хабаровський «Амур», в активі якого 61 набране очко. На сходинці нижче «Нафтохімік» з 59 очками на 9 місці. Ще нижче «Барис» — 57 очок і «Трактор» — 56. У нинішній ситуації кожне набране очко на вагу золота, тому лютневі ігри обіцяють бути надзвичайно гарячими.

Нафтохімік вже 6 матчів поспіль не сходить з льоду без очок. Підопічні Олега Леонтьєва перемогли «Салават Юлаєв» 5-2, «Авангард» 2-1 і двічі «Автомобіліст» 2-1 і 4-3. Обидві поразки в цьому відрізку турніру відбулися поза основним часом, в серії буллітів «Нафтохімік» поступився хабаровському «Амуру» з рахунком 1:2, а в овертаймі — 3:4 — уфімському «Салавату Юлаєву».

Витязь – Нафтохімік

Статистика

Цікавий факт, обидві гри цих суперників у нинішньому чемпіонаті завершилися на користь гостей. Так, 14 листопада «Нафтохімік» обіграв у Балашихі «Витязь» з рахунком 5:4, на що підмосковний клуб відповів власною гостьовою перемогою 8 січня з рахунком 5:2. Також варто звернути увагу на досить високу результативність у матчах цієї пари. В останніх п'яти зустрічах суперники тричі забили разом сім м'ячів, одного разу дев'ять, і лише в одному матчі вболівальники побачили лише три голи.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекер вважає, що шанси «Витязя» на перемогу в майбутньому матчі вищі, ніж у гостей, тому коефіцієнт на перемогу господарів становить 2,19, а ймовірна перемога «Нафтохіміка» — 3,0. Судячи зі статистики, майже кожна п'ята очна гра цих суперників закінчується внічию, а на чергову нічию можна поставити з коефіцієнтом 3,85. Також у букмекерській конторі 1xbet практично не сумніваються в результативному перебігу матчу, виставляючи на тотал забитих м’ячів наступні котирування: Тотал більше (4,5) – 1,56, Тотал менше (4,5) – 2,37. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди останнім часом демонструють відмінні результати, але якщо «Витязь» здобув ряд перемог над грандами чемпіонату, то «Нафтохімік» показав хорошу статистику багато в чому завдяки чотирьом перемогам над безнадійним ХК «Сочі». Ще одним фактором на користь «Витязя» є домашній статус поєдинку, на домашньому льоду підмосковна команда останнім часом практично не програє. Наш прогноз: «Витязь» переможе в основний час з коефіцієнтом 2,19.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0