ЦСКА – Металург. Чи вдасться армійцям реабілітуватися за поразку в першій грі чемпіонату?

В єдиному матчі, запланованому на 5 вересня, зустрінуться столичні армійці та магнітогорський "Металург". Зустріч відбудеться на льоду столичної Арени ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Металург

ЦСКА

Третій сезон поспіль армійський клуб вступає в сезон як чинний володар Кубка Гагаріна. Під керівництвом Сергія Федорова, який два роки тому очолив ЦСКА, армійці не програли жодної кубкової серії. Перемога в Кубку Гагаріна і, відповідно, пізнє закінчення сезону наклали відбиток на передсезонку. Останніми з літньої відпустки вийшли армійці, тож очікувати оптимальної форми від хокеїстів столичного колективу на старті сезону не доводиться. Ще однією проблемою ЦСКА стала заплутана ситуація з голкіпером Іваном Федотовим, який повернувся в армійський клуб після річної паузи.

У підсумку опальний голкіпер з перших хвилин зайняв місце у воротах ЦСКА в стартовому матчі проти казанського «Ак Барса». Віддача вийшла зім'ятою, Федотов пропустив п'ять м'ячів у власні ворота, що важко назвати прийнятним результатом. Атака армійців не змогла компенсувати проблеми захисту, відпрацювавши лише дві закинуті шайби. Неочікувано слабкі підопічні Сергія Федорова зіграли в більшості. У «Ак Барса» було 11 видалень, жодне з яких армійці не реалізували. У підсумку поразка 2-5, чинний чемпіон починає сезон з домашньої осічки.

Металург

Останні кілька сезонів «Металург» обходився без кадрових потрясінь, але це літнє міжсезоння стало винятком. Зміна тренерського штабу, нові легіонери, ставка на молодь – у новий сезон «Металург» входить такою собі командою-загадкою. Під час контрольних поєдинків Андрій Разін більше експериментував, тому не варто дивуватися таким різним результатам. Була велика перемога над московським «Динамо» 7-2 і не менш розгромні поразки від мінського «Динамо» 3-6, уфімського «Салавата» 2-5 і казанського «Ак Барса» 2-5. Впадає в око досить слабка гра «Металурга» в обороні, у восьми контрольних матчах «Магнітка» пропустила 32 голи, тобто в середньому 4 голи за матч.

Тим не менш, у стартовій грі чемпіонату проти «Автомобіліста» Магнітка була близькою до гостьової перемоги, не вистачило всього п’яти хвилин. Поступившись першим, «Металург» зусиллями Мухаметова і Міхайліса на початку третього періоду переломив хід матчу, але, поступившись на 56-й хвилині, був змушений грати овертайм. Вже на 18-й секунді додаткової п'ятихвилинки «Автомобіліст» забив переможний гол, дозволивши «Металургу» взяти лише одне очко в першій грі чемпіонату.

ЦСКА – Металург

Статистика

За останні шість ігор «Металург» не забивав армійцям більше двох голів, а в сумі 2 більше (2,5) 1,57. При цьому в Москві проти ЦСКА «Металург» грає досить успішно, зумівши в останніх 10 матчах чотири рази переграти столичний клуб. В історії ЦСКА і «Металурга» в КХЛ 46 ігор, і, що цікаво, кількість перемог абсолютно рівна, кожна команда вигравала по 23 рази.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У майбутньому матчі букмекерська контора віддає перевагу господарям поля, поставивши на перемогу ЦСКА в основний час коефіцієнт 2,04. Варіант на перемогу «Металурга» пропонується з коефіцієнтом 3,1, нічия після основного часу матчу – 4. Що стосується загального результату команд, то 1xbet пропонує такі котирування: тотал більше (4,5) – 1,71, тотал менше ( 4.5) - 2.12. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Уже не перший сезон армійці набирають форму по ходу чемпіонату, не форсуючи підготовки до початку вересня. У стартовій грі з «Ак Барсом» було видно, що армійцям серйозно не вистачає оборони, що призвело до п’яти пропущених м’ячів. У «Металурга» теж є свої проблеми, адже це, по суті, нова команда з неперевіреними схемами. Все йде до того, що атака буде сильнішою за захист, тому наш прогноз Тотал більше 4,5 з коефіцієнтом 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0