Автомобіліст проти Салавата Юлаєва. Чим завершиться матч суперників у Східній конференції?

Другий ігровий тиждень регулярного чемпіонату КХЛ «Автомобіліст» розпочне домашнім матчем проти уфимського «Салавата Юлаєва». Зустріч відбудеться 4 вересня на льоду єкатеринбурзької «Уралець Арени».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Автомобіліст» — «Салават Юлаєв».

«Автомобіліст»

Уральський клуб є одним з найбільш фінансово благополучних клубів Ліги, але «Автомобіліст» поки що не може досягти гучних успіхів. За свою історію «Автомобіліст» дев'ять разів виходив у плей-офф, але лише одного разу команда пройшла далі першого раунду. Минулий сезон для «Автомобіліста» пройшов за вже знайомим сценарієм. Досить непоганий регулярний сезон із традиційною невдачею в середині чемпіонату, здавалося б, говорив про хороші перспективи на плей-офф, але перший раунд знову став каменем спотикання для «Автомобіліста». Лідируючи в серії з «Металургом» 3:2, «Автомобіліст» програв дві гри поспіль, пропустивши свого географічного сусіда.

Головним придбанням літнього міжсезоння для «Автомобіліста» став колишній голкіпер «Амура» Євген Алікін. Після того, як Якуб Коварж покинув команду, «Автомобіліст» два сезони не мав сильного першого номера, а тепер, з приходом Алікіна, цю проблему потрібно вирішити. При цьому результати передсезонних тестових матчів «Автомобіліста» поки особливо не вражають. У семи зіграних матчах лише дві перемоги при п'яти поразках. Атака уральського клубу не працює, 20 забитих м'ячів, при цьому вісім з них припали на поєдинок з відверто розібраним ХК "Сочі".

Салават Юлаєв

Хокейна Уфа вчиться жити без легіонерів. У свої найкращі сезони «Салават Юлаєв» тягнули скандинавські зірки, а тепер у складі залишився лише один легіонер – Олександр Хмелевський, який набрав 53 очки за результативність у минулому сезоні (30 + 23). У такому складі уфимці провели гідний за якістю регулярний сезон, посівши друге місце на Сході. Чудові результати регулярного чемпіонату були перекреслені невдачею в плей-офф, де «Салават Юлаєв» досить несподівано вибув у першому раунді, сенсаційно поступившись «Адміралу».

Якщо проаналізувати трансферну кампанію «Уфи» в минуле міжсезоння, то на перший погляд команда залишилася сама по собі. На місце пішли Антіпіна, Мерфі і Мухамадулліна прийшли Василевський, Лугов'як і Хафізуллін. Відбудована лінія захисту ще далека від ідеальної, по ходу передсезонних зборів пропускаючи в середньому по три голи за гру. У семи контрольних матчах уфімці здобули чотири перемоги і три поразки з різницею 23-21 м'яч.

Автомобіліст проти Салавата Юлаєва

Статистика

У минулому сезоні всі чотири вічні поєдинки завершилися на користь уфимського клубу, і в кожній з цих ігор Салават Юлаєв забив не менше трьох шайб в особистому тоталі другого більше (2,5) 2,42. У середині серпня ці команди провели товариську гру, і в цій грі «Уфа» також забила більше двох шайб, обігравши «Автомобіліст» з рахунком 4:3. Всього історія протистояння «Автомобіліста» і «Салавата Юлаєва» в КХЛ налічує 43 зустрічі, в яких «Автомобіліст» здобув перемогу в 19 випадках, а «Салават Юлаєв» має 24 перемоги. Різниця шайб також на користь уфимського клубу 120-106.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Якщо дивитися на букмекерські котирування, шанси на перемогу у господарів матчу ще вищі. Коефіцієнт на перемогу «Автомобіліста» в 1xbet становить 2,26, тоді як на можливу перемогу «Салавата» в основний час можна прийняти 2,9. Судячи зі статистики, кожен четвертий матч цих суперників закінчується поза основним часом, можна зробити ставку на наступну нічию з коефіцієнтом 4. Котирування загальної результативності команд такі: Тотал більше (4,5) - 1,85 , Всього під (4,5) - 1,96. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Як показує практика останніх сезонів, «Автомобіліст» зазвичай яскраво починає чемпіонат. Зараз є всі передумови для продовження цієї традиції. Уфімці відверто не вразили під час передсезонних зборів, відчуваючи серйозні проблеми в оновленій лінії оборони. Цим цілком може скористатися атака «Автомобіліста», яка за літнє міжсезоння ще більше посилилася. Наш прогноз – Індивідуальний Тотал Автомобіліста понад 2,5 з коефіцієнтом 2,02.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0