Динамо Москва – СКА. Чим завершиться битва фаворитів чемпіонату?

Центральний матч першого ігрового тижня регулярного чемпіонату КХЛ відбудеться 2 вересня в Москві. Саме там, на льоду столичної ВТБ Арени, амбітне «Динамо» прийматиме гостей із Санкт-Петербурга – хокейний клуб СКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Москва – СКА

Московське «Динамо»

Торішня реструктуризація команди виглядала настільки масштабною, що багато експертів відводили синьо-білим незавидну роль аутсайдера. Всупереч песимістичним прогнозам, «Динамо» в ході регулярного чемпіонату виглядало пристойно, лише за підсумками чемпіонату вилетіло з трійки лідерів. Коротка лава запасних і відсутність харизматичних лідерів вплинули на плей-офф. Уже в першому турі «Динамо» поступилося ніжинського «Торпедо», зумівши тричі поступитися в овертаймі. Під час літнього міжсезоння досить активно ходили чутки про зміну головного тренера, однак тренерський штаб на чолі з Олексієм Кудашовим отримав ще один шанс.

Що стосується трансферів, то тут біло-сині спрацювали очково, зумівши підписати Микиту Гусєва, хокеїста, який є однією з головних зірок Ліги. Ще одним гучним придбанням стало підписання канадського форварда Седріка Пакетта, який провів понад чотириста матчів у НХЛ. Пакетт забив чотири голи в останніх двох товариських матчах, відзначившись дублем у перемогах над "Амуром" (6:0) і "Витязем" (5:2). У Гусєва, який поки що грає у другому складі "Динамо", разом з Валом і Морозовим, також є голи.

СКА

Минулий сезон у виконанні пітерського клубу можна умовно розділити на дві частини. Ідеальне проходження регулярного сезону, в результаті якого армійці відійшли від найближчого переслідувача в 11 очок. І вже традиційний результат плей-офф, де вся пишність Петербурга виявляється безсилим у суперництві з одноклубниками з Москви. СКА знову програв у фіналі Західної конференції московському ЦСКА, цього разу в шестиматчевій серії.

Незважаючи на чергову невдачу в плей-офф, чемпіонські амбіції керівництва СКА і конкретно Романа Ротенберга не зникли, і перед початком сезону армійці вкотре серйозно сколихнули трансферний ринок. Толчинський і Грицюк переїхали з «Авангарду» в місто на Неві, Олексій Гальченюк приїхав з «Металурга Лейпсик», Олексій Гальченюк приїхав з НХЛ, Матвій Мічков, який подорослішав, повернувся з оренди, тобто, по імені, зараз це петербуржці. виглядає головним фаворитом чемпіонату. Хоча результати контрольних боїв особливо не вражають. З восьми проведених матчів петербуржці виграли п'ять, програвши великому омському «Авангарду» 1:5 і з мінімальним рахунком «Адміралу» 2:3 і молодіжній збірній Росії 5:6.

Динамо Москва – СКА

Статистика

З останніх п’яти зустрічей між цими суперниками три завершилися внічию, і для визначення переможця знадобився овертайм. Овертайм так 3,8. Останню домашню перемогу над СКА столичне "Динамо" здобуло в сезоні-2020/21, відтоді саме пітерські хокеїсти здобули шість перемог поспіль на московському льоду. Ще одна цікава деталь протистояння цих команд у Москві – досить низька результативність. Так, в останніх 10 московських матчах було забито лише 36 м'ячів, тобто в середньому 3,6 м'яча за підсумком матчу (4) 3.1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на те, що СКА грає на виїзді, букмекер оцінює шанси петербуржців на перемогу вище, ніж столичних: перемога СКА в основний час - 2,28, перемога Динамо - 2,85. Нічия може бути прийнята з коефіцієнтом 4. Що стосується загального результату команд, то 1xbet пропонує тут такі котирування: тотал більше (4,5) - 1,71, тотал менше (4,5) - 2,12. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Роман Ротенберг вже минулого сезону довів, що може чудово підготувати своїх підопічних до старту чемпіонату. Рік тому пітерці стартували в чемпіонаті з дев'яти перемог поспіль, відразу створивши комфортну перевагу над прямими конкурентами. Історія цілком може повторитися, останні чотири контрольні поєдинки пітерці виграли переконливо, забивши в цих матчах 19 голів. Наш прогноз – перемога СКА з урахуванням овертайму та буллітів з коефіцієнтом 1,79.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0