ЦСКА – Ак Барс. Хто забере перший трофей у сезоні?

Традиційно офіційний хокейний сезон в Росії стартує матчем за Кубок відкриття. Цього разу право відкрити сезон здобули столичні армійці та казанський «Ак Барс». Перша гра регулярного чемпіонату відбудеться 1 вересня на льоду столичної Арени ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Ак Барс

ЦСКА

Столичні армійці ЦСКА виступають у чемпіонаті як чинний володар Кубка Гагаріна, завоювавши почесний трофей минулого сезону втретє у своїй історії. Останні два Кубка армійці виграли під керівництвом Сергія Федорова, який досі залишається головним тренером ЦСКА. Кардинальних змін у складі немає сенсу, тому в літнє міжсезоння армійці не проявляли особливої активності на трансферному ринку. Клуб покинули шведський голкіпер Адам Рейдеборн, захисники Сергєєв і Ярош, а також нападники Брюквін, Гуськов і Максимов. Умовним новачком можна вважати голкіпера Івана Федотова, який повернувся в команду після річної паузи.

Столичний клуб досить пізно вийшов із відпустки, тому великою кількістю контрольних матчів похвалитися не може. На даний момент підопічні Сергія Федорова провели три контрольних матчі, здобувши перемогу в кожному зі зіграних матчів. З однаковим рахунком 3-2 були обіграні дві динамівки з Мінська і Москви, ще одна мінімальна перемога з рахунком 4-3 була здобута в поєдинку з хабаровським «Амуром».

Ак Барс

Минулий сезон казанський клуб провів неоднозначно, який включав як відставку головного тренера, так і повернення на тренерську лаву знаменитого Зінетули Білялетдінова, який практично відразу приніс Казані черговий Кубок Гагаріна. Барс зупинився за крок від головного трофею сезону, поступившись у семиматчевому протистоянні столичному ЦСКА. У міжсезоння «Барса» помітно посилила свій і без того зірковий склад, в першу чергу зробивши ставку на гравців атаки. Так, форварди пітерського СКА Дамір Жафяров і Дмитро Яшкін, які забили 62 голи за два минулих сезону, поповнили казанський клуб. Ще одним зірковим новачком став Євген Свєчніков, який відіграв останні сезони в НХЛ.

На відміну від армійців, "Барса" проводить досить насичений серпень, встигнувши зіграти вже 8 контрольних матчів. Результати такі - казанці здобули п'ять перемог ("Нефтяник" 5-0, "Трактор" 4-3, "Локомотив" 4-2, "Барис" 5-2, "Лада" 3-2), при трьох поразках (від "Лади" 2-3, від "Трактора" 1). -2 і 3-4).

ЦСКА – Ак Барс

Статистика

Лише за минулий сезон суперники провели дев'ять очних поєдинків, п'ять з яких завершилися із загальною кількістю забитих м'ячів більше п'яти понад (5) 2,04. Жоден із суперників не має помітної переваги за кількістю здобутих перемог, ЦСКА перемагав п'ять разів. У «Ак Барса» чотири перемоги. Звертає на себе увагу відсутність овертайму, останні 9 ігор поспіль команди визначають переможця в основний час (овертайму немає 1,27).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора не бачить явного фаворита в цьому протистоянні, залишаючи обом командам приблизно рівні шанси на перемогу в основний час: перемога ЦСКА - 2,55, перемога "Ак Барса" - 2,7. Імовірність нічиєї та подальшого овертайму оцінюється фахівцями 1xbet коефіцієнтом 4,1. Що стосується очікуваної продуктивності, то тут котирування такі: тотал понад (4,5) - 1,87, тотал менше (4,5) - 1,94. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Судячи з досить пізнього повернення з відпустки, армійці, як і минулого року, планують набрати форму вже під час чемпіонату. І тут ми бачимо певну перевагу «Ак Барса», який протягом серпня проводив контрольні бої. Крім того, столична команда не до кінця розуміє ситуацію з появою на льоду основного голкіпера Івана Федотова, який у грі проти потужної атакувальної лінії «Барси» може стати ключовим фактором. Наш прогноз – перемога «Ак Барса» з урахуванням овертайму та буллітів з коефіцієнтом 1,98.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0