ЦСКА – Ак Барс. Остання гра сезону?

Фінальна серія Кубка Гагаріна між ЦСКА і "Ак Барсом" затягнулася до шостого матчу. Мабуть, остання гра в цій серії відбудеться 27 квітня в Москві, на льоду «Арени ЦСКА». На даний момент ЦСКА веде в серії з рахунком 3-2.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Ак Барс

ЦСКА

Наставник армійського клубу ЦСКА Сергій Федоров близький до унікального досягнення, отримавши чудову можливість стати першим тренером-дебютантом КХЛ, який виграв два поспіль Кубка Гагаріна. З Федоровим армійці виграли вже сім серій плей-оф поспіль за два роки і тепер за крок від восьмої перемоги, яка принесе їм омріяний Кубок Гагаріна.

Все могло закінчитися 25 квітня в Казані, в п'ятій грі фінальної серії. Усі передумови для перемоги у столичної команди були. Армійці здобули три перемоги поспіль, що лише додало хокеїстам психологічної впевненості. Крім того, до строю повернувся форвард Максим Мамін, який пропустив останні три матчі через невелику травму. Абсолютно рівний перший період зірвав 20-річний Прохор Полтапов, який протягнув шайбу через весь майданчик і за 4 секунди до свистка на першу перерву вивів армійців вперед. Армійці не змогли втримати переможний результат за собою, «Барса» забила по одному голу в другому та третьому періодах, тим самим скоротивши відставання у фінальній серії до мінімуму.

Ак Барс

Казанський клуб після трьох поразок поспіль буквально балансував на краю прірви, ризикуючи розлучитися з мрією про Кубок Гагаріна після п'ятого матчу. Несподіваною проблемою в програних матчах стала атака «Барса», яка різко втратила колишню ефективність. З 88 армійськими ударами по воротах і лише трьома забитими м’ячами розраховувати на звання найкращої команди Ліги з такою статистикою вкрай важко.

Як виявилося, інколи для перемоги достатньо двох закинутих шайб за умови, що захист не дає супернику розгулятися. І без того не найкраща позиція «Ак Барса» серйозно ускладнила шайбу в роздягальні, пропущену буквально зі свистком на перерву. До честі казанців команда не зупинилася, почавши другий ігровий відрізок з шаленого штурму армійських воріт. Лідери Барса вийшли на перший план – на 30-й хвилині зустрічі Шипачов асистував Радулову, який у більшості зумів зрівняти рахунок у матчі. Розв'язка настала в третьому періоді, Станіслав Галієв на 53 хвилині встановив остаточний рахунок у матчі, зберігши надію казанських уболівальників на почесний трофей.

ЦСКА – Ак Барс

Статистика

У нинішній фінальній серії армійці тричі першими відкрили рахунок у матчі. Ще одна цікава деталь фінального протистояння – жодного разу в п’яти зіграних іграх загальна кількість забитих м’ячів не була парною (коефіцієнт – 1,37). Що стосується суперництва цих команд у Москві, то тут останні 10 зустрічей принесли такі результати – шість перемог ЦСКА, чотири – Ак Барса. Причому різниця м'ячів 26-25 на користь казанського клубу. Загалом у КХЛ ЦСКА та «Ак Барс» наразі провели 42 очних зустрічі з абсолютною рівністю перемог, кожна з команд виграла по 21 матчу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У шостому матчі серії букмекерська контора на боці столичної команди, виставивши на перемогу армійців в основний час коефіцієнт 2,21. Для порівняння, можлива перемога «АК Барс» оцінюється в 3,1, а нічия і наступний овертайм — 3,65. І вже традиційно для цього протистояння очікувати «масовий» хокей за загальним показником команд: Тотал більше (4,5) – 2,27, Тотал менше (4,5) – 1,61. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Незважаючи на осічку в Казані, армійці продовжують залишатися фаворитами серії. Певною мірою не пощастило столичному колективу в п'ятій грі, коли подекуди не вистачило елементарного везіння, а подекуди Тимур Білялов творив дива біля воріт «Ак Барса». На руку армійцям грає повернення головного форварда Михайла Маміна, з яким у ЦСКА стали знайомі атакувальні трійки. Все йде до того, що армійці зможуть красиво закрити сезон, вигравши Кубок Гагаріна на очах у своїх уболівальників. Наш прогноз на перемогу ЦСКА в основний час з коефіцієнтом 2,21.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0